Бащата на Кобилкина искал да я прави монахиня (А тя каква стана...)

1619
08 Март 2015, 16:30


Сексоложката Наталия Кобилкина знае две и двеста и минава за една от най-скандалните личности. В такава, каквато я познаваме днес – провокативна, смела, пряма, нахална и безсрамна, никой от семейството й, даже и самата тя, не подозирали, че е възможно да се превърне, разбра HotArena!

 

В детството си учителката по орални ласки и оргазми била пълна противоположност на своята настояща същност.

 

Наталия Кобилкина е родена в руския град Ростов на Дон. Като всички абмициоциозни родители, другарят и другарката Кобилкини имали гръмовни планове за своите три дъщери. Специално Наталия искали да направи име в Руската църква.

 

Семейството било изключително набожно. Законът за присъствието на всички Кобилкини на неделната литургия се спазвал стриктно и безкомпромисно. На масата, когато всички сядали да се хранят, жените повтаряли след бащата в хор молитвата.

 

До 15-тата й година Наталия била обучавана и подготвяна за момента, в който ще бъде обречена в служба на църквата и патриарха

 

Ежедневно бащата й провеждал беседи на тема православна християнска вяра, духовен и църковен живот. На нощното шкафче до леглото на Кобилкина стоял дебел молитвеник, който Наталия успяла да наизусти от първата до последната му страница. „У нас всички пости се спазваха изключително строго.

 

Нямах нищо против да стана монахиня и първите си тийнейджърски години живеех с тази мисъл. Струваше ми се, че това е най-подходящата професия за мен, понеже като дете бях свита, супер притеснителна, не общувах почти с никой, защото ме беше срам, че имам тежко заекване. На монахините не им се налага да говорят, а просто да служат на Бог.

 

Планове ми обаче се преобърнаха, щом навърших 15”, разказва Кобилкина. Изведнъж Наталия се увлякла по психологията. Баща й категорично се възпротивил: щом се отказала от монашеството, поне начената професия да избере – я тази на лекар, инженер или адвокат. През главата на родителите си, Кобилкина разбила всичките им мечти, записвайки научната дисциплина, чрез която да може да изучава и владее умствените процеси и поведение на околните.

 

Закърмена с религията обаче Наталия не я изоставила, дори и днес я следва, а дори изучава и будизъм, тантризъм и еврейски практики.

 

Изборът й да учи психология се оказал абсолютно правилен и така били поставени основите на професионалното усъвършенстване на бъдещата сексоложка и семеен терапевт. Постепенно Кобилкина превъзмогнала всичките си проблеми в общуването с хората и най-вече този, който най-много я глождел – заекването.

 

„В училище бях много тъжно и подигравано дете, всички ми се присмиваха хем за говорния дефект, хем за фамилията. Съучениците ми се гавреха жестоко с мен, наричаха бе „Кобила” или „Онази с конската фамилия”. Много тежко приемах всичко това и дори чаках с нетърпение момента, в която ще се омъжа, за да взема фамилията на съпруга си”, разказва рускинята.

 

Комплексирана, че не умее да говори правилно, Наталия водела асоциален живот и общувала в тесен кръг от хора. Нямала никакви приятели. Случайно прочела статия за психолога Николай Козлов от Москва. Майка й я завела на негов семинар, на който веднъж завинаги Наталия се освободила от речевия си дефект.

 

„Психологът ме изкара да говоря пред над 100 души. Първо се вцепених! Катастрофа! Но благодарение на съветите и практиките на Козлов нещата се случиха много бързо и започнах да говоря нормално”, спомня си Кобилкина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени