БГ звезди луднаха по конци за лифтиране на лицето и тялото

3970
27 Август 2013, 13:56


След фурора на хита Gangham Style, с който Псай превзе музикалните класиции по цялото земно кълбо, сега Корея щурмува и света на естетичната медицина с V(Ви) Лифт! За да не останат по-назад от световните величия, родните звезди се надпреварват коя по напред да си постави от вълшебните конци на лицето, а изумителният ефект от тази терапия е реален и категоричен! Така фолкпевици, водещи и реалити героини вече смъкнаха няколко години от ЕГН-то си, разбра HotArena.net.

 

Идеята за използване на конци за лифтиране на лицето не е нова и е прилагана в различни форми и преди. Тогава, обаче, ефектът не е бил задоволителен и не се е постигал естествен вид-лицето е изглеждало видимо насилствено опънато.

 

С развитието на науката, днес нещата вече изглеждат по коренно различен начин! Новите специални резорбируеми конци са произведени от материал идентичен с този използван за операция на сърце.

 

Те са много здрави, но и много еластични, освен това са снабдени с малки шипчета, с които се закрепят за кожата за да не се отпуска. Поставянето им изисква определена техника, в ключови зони на лицето се поставят, като по тази начин се постига силен, но напълно естествен на вид ефект на лифтиране и подчертаване на лицевия контур.

 

След като конците се резорбират напълно , настъпва още по-силно изразен лифтинг ефект на лицето, който трае от осем месеца до една година. Изключително впечатляващи резултати от терапията са подчертаване на контура на челюстта и стягането на отпуснатата кожа в тази зона, както и решаването на проблема с двойната брадичка.

 

Чрез този метод може да се постигне и нехирургична корекция на клепачите за по-малко от 30 минути, а за не повече от час и цялостен лифтинг на лицето, като тук трябва да се подчертае нещо изключително важно - след процедурата, пациентът веднага може да се върне към нормалната си активност, без да е принуден да изтърпява период на възстановяване, който да нарущи нормалния му ритъм на живот.

 

"Процедурата VЛифт може успешно да се прилага далеч не само върху лицето. Нейният лифтинг и контуриращ ефект могат да се използват и върху други части на тялото като коремната преса, прасците, прилагат се много усешно за повдигане и стягане на бюста и разбира се на седалището" - доуточнява д-р Мария Тончева, коато внедрява в България само най-върховите постижения в областта на естетичната медицина.

 

Та е и медицински директор на световните лидери в естетичната медицина Filorga Lab., RegenLab & JBP VLift, като често демонстрира на живо приложението на V (Ви) Лифт в комбинация с Плазмолифт/ Вампирски фейс лифт/.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени