Бионсе най-капризна в Холивуд (Вижте звездите, с които никой не иска да работи)

2476
30 Март 2015, 11:57Ако нещо може да унищожи кариерата на холивудските звезди, то това е лошото сътрудничество с колегите. Звездите от този списък, въпреки изключителните професионални успехи, са известни и с това, че с тях е наистина трудно да се работи .... А лидер в класацията се оказа Бионсе, видя HotArena.


След излизането в обществото на списъка с почти невъзможни изисквания, които Бионсе представила до организаторите преди представянето си на Супер Буол, певицата получи титлата на дива, с която е трудно да се работи. За шоуто Бионсе е искала водата зад кулисите бъде охладена до точно определена степен, да се набавят специални напитки , нова клозетна чиния, червена тоалетна хартия, и още много други луди изисквания са намерили място в този списък.


„Хората имат една представа за известните. Те мислят, че известните водят съвършен живот, но не осъзнават колко е голям стресът, когато непрекъснато сте изложени на погледите на обществеността и критиките на същата, заявила Би.

Едуард Нортън

В холивудските кръгове, актьора Едуард Нортън е известен като жесток професионалист, който играе ролите си с маниакална посветеност. От друга страна, колегите му не искат да си сътрудничат с него, защото го възприемат като човек обсебен от контрола.


Крисчън Бейл

Крисчън Бейл е още един в тълпата талантливи актьори, които приемат работата си изключително сериозно. И докато на големия екран пленява с чар и огромен талант, толкова са и редки тези, които умират от желание да работят с него.


Джеймс Камерън

Джеймс Камерън попада в списъка на най-успешните холивудски режисьори. Мълвата обаче гласи, че е труден за сътрудничество и че често пред актьорите поставя невъзможни изисквания. Поради това, режисьорът получи и специален прякор "тежкия Джим" .


Марая Кери

След като се намериха в журито на American Idol, Ники Минаж и Марая Кери не успяха да покажат добрия професионален тон. А Ники не издържа и нарече Марая "дебела лигла" .Това не изненада хората, които си сътрудничат с известната певица, защото е известна като дива, която има невъзможни изисквания.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени