Чаатай приключи с алкохола

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/chaatay-priklyuchi-s-alkohola HotArena.net
Чаатай приключи с алкохола

Чаатай Улусой („Вътрешен човек”, „Кварталът на богатите” и „Огледален свят”) е пълен трезвеник от няколко седмици насам. Актьорът, който в последната година беше сериозно залитнал по алкохола, вече не пие дори вино и бира. Седне ли в заведение, той си поръчва само кафе и минерална вода.

 

„Сега не посяга към бутилката, но го мъчи абстиненция. Затова и напоследък е перманентно в лошо настроение”, коментира човек от антуража на тв любимеца.

Улусой се отдал на порока след раздялата с дългогодишната си изгора Дуйгу Саръшан. Най-тежко станало положението през лятото – тогава Чаатай не излизал от питейните заведения, където компания му правели само мъже. През юни, юли и август екранният Яман Копер поглъщал по шише бренди на вечер.

Откакто годеницата му го заряза, Улусой нямаше никаква сполука в личния си живот и именно това го караше да търси утеха в чашката. През пролетта той се загаджи с Афра Сарачоулу (Едже от „Госпожа Фазилет и нейните дъщери”), но тя бързо му се насити и се метна на друг мъж – Мерт Рамазан Демир.

Улусой се раздели с Дуйгу Саръшан в началото на годината, като причината за разлъката им е изневяра. Екранният Яман Копер бе кръшнал мимолетно с колежката Илкин Тюфекчи, а официалната му приятелка разбра и го изгони от общия им дом. Впоследствие той заживя при свой втори братовчед.

Сексапилната госпожица Саръшан и Чаатай се залюбиха през есента на 2016-а покрай работата си в сериала „Вътрешен човек”. Преди това изгора на Улусой беше Серенай Саръкая – партньорката му от турския „Ориндж Каунти”.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.