Бирма, купи едни обувки на Алисия! Тия от Ники се изтъркаха от носене! (Вижте как певицата се изложи в ефир)

18134
06 Февруари 2016, 11:35


Редакторска плесница

 

Бирма, вземи купи едни обувки на гаджето си Алисия, че още ходи с ония от Ники Михайлов, дето й го подари преди 2 години.

 

Този съвет дават зевзеци заради състоянието, в което се появи певицата в ефир, видя HotArena.

 

Направила е обувките на мармалад

Алисия участва в предаването „Мармалад“, което ще бъде излъчено днес. От предварителните снимки обаче нещо потресаващо направи впечатление на зрителите. А именно – изтърканите обувки на певицата.

 

Въпреки високите хонорари, които взима по участия, Алисия още ходи с Лубутена, който бившият й Ники Михайлов й подари преди 2 години.

 

Факт е, че стиснатият футболист не е правил много подаръци на певицата и обувките бяха една от най-скъпите му инвестиции. За тях се изръси над 600 евро, като двамата не пропуснаха да се похвалят със снимки на обувките на широката аудитория.

 

Сега, когато Алисия вече е с Георги Станоев, едва ли носи чепиците заради сантименталната им стойност. И то при положение, че подметките им видимо са силно изтъркани.

 

Явно за момента певицата не може да си позволи нещо по-качествено. „По-добре със стар Лубутен, отколкото с обикновени обувки от кварталния мол“, разсъждава Алисия.


Затова горещо съветваме Бирмата: „Пич, купи на жената едни обувки! Ти поне си със широки пръсти!“.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MAIA RYSEWA
преди 2 години
-8
ei..zawistliwo zlobno dgydge...ne se zanimawai s alisia...na swetlinni godini e pred teb...galak boklyk si ti...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
che
преди 2 години
-10
Откъде го измислихте това с Бирмата??? Младо момче на 20 години едва ли ще се хване с лелка на 40. Толкова много се е наоперирала, че прилича на кълцата салата. Какво да и хареса момчето? Бръчките? Топчетата в бузите? Изкуственото чене? Клъцнатия нос? Меркантилността? Алчността? Разстроената психика? Айде моля ви се. Правете съчинения по картинка, но малко по-реални.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ина
преди 2 години
-12
ох, недей, 4е и на мен само разни 20 годишни ми се лепят, а не съм в първа младост и са абсолютно инфалтилни. може и да е вярно
Злобна Мършолето,
преди 2 години
-13
едно послание - намери си занимания и живот, който да не включва злобата и завистта срещу бивши и бъдещи жени на Валери и останалите 10000, които ти го слагат! Край няма тази злоба! Ако беше Андрея в това предаване какво ли щеше да е заглавието на статията се чудя? А за теб защо няма статии "Бирма, купи още една чантичка на Николета, че предната се поизтърка"???????????????????????????????????????????????????????????? и "ШИШИ, купи на Николета бельо, за да се реклмира пред потенциалната клиентела"?????????????????????????????????????????????????????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до последния коментар
преди 2 години
-6
Не разбирам защо трябва да съм комплексар, някой да ми плаща или да съм свързан с Николета! Съжалявам, но не я харесвам, защото за мен е една изкуствена жена, която се опитва всячески да създаде пред обществото нереален профил за себе си ( на гърба на другите) и ако за вас една чалга певица и майка е успял човек, то много лошо за българското поколение! Не ми изтъквайте такива неща като добра майка- към качествата и! Тя сама е избрала да бъде такава и това да си гледа сина е нещо съвсем нормално
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оле
преди 2 години
-12
Мнението е като задника, всеки си го има
Tellow
преди 2 години
-5
Братята на Сбръчколана не се отказват обаче. Еми не, ще ви разочаровам скъпи селтаци-близнаци. Мразя я безплатно. Отвращава ме без някой да ми плаща. Що се отнася до Николета не ми е от любимките, но започвам малко да и симпатизирам след като чета всичкия бълвоч от семейство Дойчеви. То имаше една приказка "Моето гардже е най-хубаво", та така и родата от Вакарел. Та ако щете се поакайте срещу Николета, грам не ме жегвате от това. Аз пак ще смятам, че кака ви е елементарна, искуствена, неморална и некадърна жена. Пък вие продължавайте да казвате на черното бяло. Да видим кой ще се откаже пръв.
Малоумници
преди 2 години
-14
Какви братя, каква рода? Колко сте смешни, аз нямам нищо общо с Алисия, но я харесвам, защото е ЧОВЕК, а не злобна и отмъстителна циганка! Гледайте си вашата работа и не сейте много злоба по разни сайтчета, че явно имате прекалено много свобоно време. Май животът ви зависи от това да пишете някакви комплаксирани коментари, а? То се ЗАНЕ КОЙ ПЛАЩА И ЗА СТАТИИ И ЗА КОМЕНТАРИ И ТОВА Е САМО ГАДНАТА ЦИГАНКА! Други хора няма да изпаднат толкова
Злобна нация
преди 2 години
-11
Пробито племе от злоба и ненавист.. май всичките сте от циганската махала! Айде за ръчичка с любимата ви циганка и на Дунав мост
брях
преди 2 години
-12
Какъв Бирма, кви пет лева беееееее!? Дъртата кукундрела кой я бръсне за слива изобщо? Освен плешивеца, който от време на време я чука от съжаление, никой друг не е проявил интерес. Ами гледах я по БТВ сега в едно предаване. Ми то едни чупки, едни стойки, едни наизустени банални изрази, то едно изкуствено поведение. И през цялото време имам чувството, че се притеснява кой какво ще каже и ще си помисли за нея. Не показа никаква жива искрена емоция, само едни и същи шикалкавения от години дъвчи по интервютата. И това чене дето са и го лепнали.....майко мила! Пълна карикатура!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
blue
преди 2 години
-6
Това за зъбите е вярно. Прилича на Луна ахахахахахаха как можа да си сложи такива теракотени зъби тая, не е в ред..........
tirbu6on
преди 2 години
-8
Баба със чененце. Грозничко при това. Бабе, не се смей по-добре. Яко разваляш фацата. Изобщо никакви мимики не прави, че лоша работа.
До "брях"
преди 2 години
-5
Толкова изчерпателно и добре написано относно представянето и! Очаквах доста повече, а тя се показа като една комплексирана жена, без капка емоция и детско, чисто в себе си
До селянина "брях" и шайката комплаксарчета
преди 2 години
-18
Клозета ли ви плаща да си пишете коментарчета под собствените й статии? Шайка комплаксарчета.. "дърта кукундрела" а ха ха А МАЙКА ТИ КВА Е, А? Жена на 30 г да ми наричате дърта.. Със сигурност е мноого повече от вас, бездарници, които киснете тук
Na-na-na
преди 2 години
-20
Алисия е на светлинни години от жалките карикатури, които си измислят какво ли не за нея :) Тя е ЧОВВЕК и има СЪРЦЕ за разлика от ромското население от Караджово, което знае само да се разкрачва.. Падането от високо боли най-много, нали Никлозета? Излъга балъка да те вземе за жена, а той те изхвърли без да му мигне окото, защото си проклета, злобна и завистлива кадъна! И ти личи, на лицето ти е изписано каква прокоба си :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Мони
преди 2 години
-4
Хайде да прескочиш и в Сигнал Бг,и там има написано за Алисия-интерес нулев!Тичкай там ,стига стоя тук дежурен по коментари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мони
преди 2 години
-17
Крaдецa викa,дръжте крaдецa!!Боже, колко си осведомен зa стaтиите зa Aлисия,скaчaш от сaйт в сaйт дa коментирaш.Aмa зaщо се издaвaш тaкa,с Мaрмaлaд сегa Сигнaл Бг?Че после обеснявaи,че другите сa дежурни коментaтори
До Мони а.к.а The Evil Twin
преди 2 години
0
То беше яснно, че ще се опиташ да изкараш човека "обсебен" по "великата" Ася Вакарелска ахахахахах Или трябва да си фен на някой, за да си осведомен за подробности от кариерата или животът му???? Малоумен драскач! Като няма какво да кажеш, по-добре замълчи, гротеска такава! Каквито братчетата, такава и сестрата! Комплексирани селяндури, на рейса и за Вакарел!
До Хотарената
преди 2 години
-8
Приятелчета,гледахте ли Асята в Мармалад по БТВ?Ами ,тя,милата цитира заглавията на повечето материалчета ,които сте писали за нея!Гордейте се ,че сте любимото и четиво!Сигурно сутрин като се събуди -това е първото ,което прави- да провери има ли нещо жълтичко написано за нея.То отдавна подозирахме,че тя има интерес и то голям към сайта ви, но тя сама си го призна.И да знаете и коментари пише,и цялото и обкръжение също-браво на вас ,дразнете я още ,нека вижда мнението на хора-реалисти за нея ,а не само на дежурните и ласкатели!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мони
преди 2 години
-19
Твоят интерес към Aлисия излизa извън грaниците нa нормaлното,кaто се имa впредвид,че и не я хaресвaш.Освен денонощното коментирaне нa стaтиите зa нея следиш и телевизионните й изявa,кaкто сaм/a потвърждaвaш.Кой сa хорaтa- реaлисти?Грозевa и сие и ти ли?
хехех
преди 2 години
-8
Бирма, дай и пари и да си ремонтира фейса, че положението е плачевно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 2 години
-17
Следващия път вместо чанте менте Бирмата да даде малко пари на Николета, че при нея положението е не плачевно, ами трагично.
всяка дума тука оставете
преди 2 години
-21
Не гледай подметките на Алисия, колко са били изтъркани , а виж вирнатите крака на колежката си Николета Лозанова. Легнала чисто гола , сякаш на едно лайно и вирнала изметнатите от коляното къси крачета ---- казвайки хайде идвай чакам те! Боже , тази ако има поне 0,000000000000001 мг мозък щеше да се застреля. Само след 2-3 години дъщеря и ще започне да разбира и да запомня и ще и зададе въпроса.... Мамо, защо си се снимала в къщи гола с вирнати крака? Кой е фотографа? Майkа, все още съпруга и жена с ДОСТОЙНСТВО-( между краката) . Znae li Няма такава простотия, кой каквото да пише и говори!!!!!! Просто няма!!! Коя жена, майка и съпруга в България се е излагала така? Коя? Една да бъде посочена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени