Брад и Анджелина се набутаха с порутено имение за $ 56 мил.

7008
02 Април 2011, 13:39


Ексклузивни снимки на бъдещия дом на Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха почитателите им. Холивудската двойка, която от години планира да се премести да живее във Франция, изглежда е започнала да прави сериозни постъпки в тази насока.

 

Преди няколко месеца Брад и Анджи си купиха къща за $ 56 мил. и всички очакваха, че тя е повече от впечатляваща. Оказа се, че истината е малко по-различна.

 

Всъщност звездите са се поизлъгали в сделката, тъй като новото им имение има нужда от грандиозен ремонт. Строителните работи вече са започнали, но ако се съди по тяхното ниво, ще мине година преди 8 членното семейство да влезе във владение. Освен това изглежда работата на строителите няма да е никак лека и евтина...

 

Според американските издания новият дом на Джоли и Пит има интересно минало. Той е строен през 17 в. и е бил притежание на аристократи. В него има цели 35 спални, които са разделени в две отделни сгради. И все пак сделката, която са сключили Брад и любимата му не изглежда особено разумна.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.23 mb
total execution time: 51.935911178589 miliseconds
mysql execution time: 23.545503616333 milliseconds