Чудо! Малък Тошко спря алкохола, заряза жените (Ето каква е причината)

2033
09 Ноември 2015, 12:59


Малък Тошко спря с алкохола и бурния нощен живот. Братът на Жени Живкова шокира всички с трансформациите си в последно време, дочу HotArena.Доскоро бившия милионер беше любимец на столичните кръчмари и с постоянен абонамент в малките хотели, заради безкрайните си афери. От известно време обаче е спрял алкохола и спортува упорито.А причината за невероятната му трансформация е лекарската диагноза.
Малък Тошко почти се докарал до състоянието на баща си– проблеми с черния дроб, риск от цироза, а лекарите изцяло му бяха забранили алкохола. Той обаче продължаваше с алкохолните фиести, но в последно време нещо се е променило изглежда.Станал е нов човек! Не можеш да го познаеш, на фитнес дори е тръгнал“,  издават негови приближени пред „Всеки ден“.  Братът на Жени Живкова беше известен с любовта си към чашката, но вече заменя уискито с безалкохолни напитки или най-много с чаша вино, издават очевидци на радикалната му промяна. 


Нещо повече–зарязал е дивите оргии и забавленията с жените.Може би лекарите наистина са го стреснали, че да се промени толкова. Освен че не пие, той не яде и тлъсти меса, полуфабрикати и въобще вредни храни“, издават присъствали на трапезата му.

При една от последните си приятелски вечери, Малък Тошко втрещил компанията, похапвайки свежа салата и крехко пилешко. Внукът на Тато е спрял и с разходките с манекенки из столичните хотели, издават още негови познати, изумени от новия му начин на живот.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени