Дългия още плаща заплата на Виктор Калев, за да си подсигури верността му

1540
27 Юли 2016, 14:22


Виктор Калев още взима заплата от Слави Трифонов, независимо че от миналата есен не е работил в шоуто му и даже вече има собствен проект в театъра, научи HotArena.

Дългия отказва да закрие щата на своя любимец, не иска да го сменя с друг актьор. Бил се разбрал с него, че мястото му ще се пази, докато реши да се върне. 
В екипа на Слави се говори, че от всички актьори, минали пред продукцията, Трифонов цени най-високо Виктор. Именно затова бил готов да му прости и мераците сам да продуцира театрално представление, и своеволията да ходи на работа само когато е на кеф, а когато не му се работи да излиза в отпуска за неопределено време.

Дългия бил готов на всякакви компромиси стига да знае, че ако Виктор участва в телевизионен проект, то той ще бъде именно на Слави. Единственото условие, което бил поставил на Калев, е да го известява за намеренията си.

Именно за да си подсигури верността на своя любим артист, Трифонов продължавал да му плаща, пък макар и по-скромно, отколкото когато работеше активно. Той бил наясно, че ако натири Калев, веднага ще се намери кой да го прилапа. И това най-вероятно ще бъде заклетият му враг Любо Нейков, с когото уж вече не са на нож, но продължават да се надцакват по всички параграфи в бизнеса.

Още преди години, когато Нейков напусна Слави заедно с бившия сценарист Евтим Милошев, гологлавият водещ споделил с колегите си, че най-много го боли, когато хората му правят планове зад гърба му. "Ако искате да правите нещо, кажете, аз ще ви помогна", били думите на Дългия.

Калев решил да се възползва от това обещание и поискал съдействие от шефа си, когато решил да работи по собствен проект. Говори се, че именно Слави го е насърчил да прави представлението "Грамофон", с което в момента обикаля сцените в страната, и дори инвестирал пари в него. Неслучайно един от авторите на спектакъла е Ивайло Вълчев, който е сценарист при Дългия. Трифонов дори обмисля, ако наесен още прави предаване, водещият му да бъде Калев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени