Ексклузивно разкритие в HotArena! Защо Есмер цъфти от щастие? Би ли шута на Благо, има ли нов любовник? Вижте ОТГОВОРИТЕ

5809
26 Ноември 2016, 11:43


Есмер най-сетне е щастлива и доволна, след като Благо Георгиев направи сериозен компромис, научи HotArena.


Шавливият футболист е решил да заложи на мира в семейството и е жертвал профила си в инстаграм. До скоро той висеше по цял ден в социалната мрежа и задяваше засукани мацки, а сега се е лишил от това свое забавление. Причината, разбира се, са непрестанните драми и скандали от страна на Омерова, която разбираемо все още му няма доверие.


Сега, обаче, съпругата на Джийзъса все още ликува след малката си победа, която за нея обаче, е с голямо значение. Тя вече не вижда конкуренция за вниманието на Благо и това е прави истински щастлива. За разлика от него, тя не е изтрила профила си в инстаграм и дори е повече от актвина напоследък.


Любопитна подробност е, че мрачното й настроение и измъченият поглед са в миналото и сега тя изглежда на крилете на любовта и щастието. Причината вече стана ясна, но не е ясно докато в семейство Георгиеви ще се вее бяло знаме.


Припомняме, че Благо и Есмер са светската двойка с най-много раздели и събирания, а в повечето случаи раздорите в семейното ложе идват от невъзможността на футболиста да бъде моногамен. Последната изцепка на Георгиев е от преди няколко месеца, когато бе хванат в опасна близост с красавицата Асиана Митева.


Няма нужда да поясняваме, че след фотосите Омерова бе по-гневна от всякога и направи всичко възможно, за да стане нейното настроение публично достояние. Именно по тази причина усмихнатите й селфита от последните дни са ясен знак, че ледовете за пореден път са разтопени и слънцето отново е изгряло и на тяхната улица.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени