Емануела в най-искрената си изповед: Сама се грижа за сина си! Динев никога не ми е давал пари! Той се вълнува само какво вино да пие и коя да .......(Още сензационни разкрития ТУК)

10207
27 Септември 2016, 11:16


В откровено интервю за в. ШОУ фолк звездата Емануела разкрива подробности за отношенията си с бащата на второто си дете. Казвайки истината от първо лице, звездата слага край на спекулациите около връзката и раздялата си с Митко Динев.

„Този човек не ме вълнува, не ме интересува, за мен той е минало. Не ми е интересен и това дали е имал или е нямал връзка по времето на нашите взаимоотношения си е негова работа. Свестните хора в живота са малко и ако е имал отношения с някоя друга, когато уж сме били заедно, не му прави чест. Митко започна да прави подобни изцепки в момента, в който се замогна с някакви джобни пари. Допреди това той нямаше един лев в джоба си, беше отхвърлен от фамилията си. Аз съм го издържала през това време. На мен ми се налагаше да издържам цялото си семейство, а той живееше от заеми от приятели и роднини. Не му прави чест да върши такива неща, при положение, че има дете от мен. Подхожда с неуважение към мен, така и към детето си. Но той в последствие доказа, че няма такова уважение, така че няма значение дали е имал или е нямал връзка. Може би той говори някакви неща на тези момичета, омайва ги и те му се връзват, защото носи фамилията Динев. Имал е късмета да се роди под щастлива звезда и да бъде такава фамилия, не го е постигнал сам това. Момичетата му се връзват, защото аз никога нищо лошо не съм казвала за него, винаги съм защитавала името му. Той обаче се подигра с мен и сина ми и това няма как да продължи по този начин. Какви ли не глупости чух за себе си – че той се грижел за мен и сина ни, но аз съм била изнудвачка. Това противоречи на истината, ако е казвал такова нещо, защото интриганти има много. Ние двамата не поддържаме абсолютно никаква връзка. Това лято имахме възможност да си оправим отношения, но той е човек, който не уважава себе си и кръвта си и няма смисъл да продължаваме да поддържаме каквито и да е отношения“, споделя Емануела.

Звездата споделя, че е правила много опити да се свърже с Динев, за да го подсети, че има син и е нормално да го вижда понякога. Въпреки съобщенията, които му изпраща до сега той не е потърсил контакт с детето си. Емануела е категорична, че не получава и никаква финансова помощ от бившия си.

Митко никога досега не ми е давал пари. Затова се наложи да работя бременна до последно, затова родих и преждевременно. Трябваше да се грижа за семейството си, все пак аз имам и друго дете, което не мога да го оставя на произвола на съдбата. Митко не искаше да работи или нямаше възможност, не знам. Липсваше му охолния живот, той смяташе, че това е най-важното нещо. Единственият проблем в живота му е какво вино да пие. Каза, че иска да си кара хубавата кола, да се занимава с курвите и да си харчи малкото джобни пари“.

Емануела разказва, че и детето е било планирано, но се оказва, че Динев е несериозен и не може да се разчита за нищо на него.

„Детето беше планирано. Аз си мислех, че Димитър е сериозен, че не спира да работи, много отговорен. Пред мен симулираше, че много работи и непрекъснато е в някакви ангажименти. В последствие разбрах, че не работи толкова, просто се води на работа. Това си е негова работа, въпросът е, че аз съм издържала и продължавам да издържам сина ни. Всички ме обвиниха, че на втория месец, след като родих, се върнах да пея, а не съм си гледала детето. Никой обаче не се замисли, че това дете трябваше да яде, трябваше да му се плащат разни неща, има си разходи, които Митко нямаше как да поеме. Затова ми се наложи да работя още на втория месец, краката ми трепереха на сцената докато пея. Даже сега си спомням, че имаше момент, в който му казах, че не мога да живея на Свети влас, защото имам още едно дете, за което да се грижа. Той ми каза, че не е виновен, че преди това съм имала друго дете. Нещата не са такива, каквито изглеждат. Поне от моя страна имаше много голяма любов към този човек, държала съм на него, мислех го за различен, стабилен като мъж. Той ми е казвал, че баща му иска да го ожени за богата наследница, иска да ходи по курви, не искал да има семейство и т.н. В един определен момент дойде и ми го каза това. Нямам нищо против, всеки избира приоритетите си. Но исках детето ми да има майка и баща, защото аз самата съм дете на разведени родители и знам, че не е хубаво. С бащата на първия ми син също сме разделени, той нямаше как да има семейство и исках това дете да има. Оказа се, че няма как да има семейство, а даже се опитаха да го унижат“, казва певицата.

Цялото интервю с Емануела четете в новия брой на вестник „ШОУ“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Разказвачa
Преди 1 година
-10
Имало едно време една фалшива принцеса (вещицата), която отчайно се мъчила да се навре в обятията на принца, за може да го омагйоса и да му направи дете, за успее да намери съкровището ( да лапне кинтите). Ходила тук ходила там и така , няколко години по-късно успяла. Правила му всякакви магии докато стане. От дълбоко гърло (фелацио) до най-тъмната и черна магия. Предложила да и се направи фистинг. Никой принц не може да издържи на тази магия. И тя родила дете. Обаче краля разбрал какво става обадил се на добрата фея да развали магията и принца да разбере какво става. Принца разбрал! И той я разкарал. Не можел да направи друго , защото кладите били забранени от съвета на осмоъгълната маса. Тя искала по 100 жълтици на ден да може да вижда наследника си ама Принца и теглил една голяма и казал , че няма да получи нищо. Златотърсачката оп извинявам се.. Вещицата от яд се изпуснала в гащите .Хората я разбрали и цял живот и са се смяли , на глупавите и изяви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мнение
Преди 1 година
-1
Защо имаш дете от човек като него тогава .. като един мъж е боклук защо му раждаш деца тогава ? !!?!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
как пак не
Преди 1 година
-9
аууу жива да я ожалим жалката и долнопробна курва, която се чуди само от кое синче да се забремени и да се докопа до милионите, но никога не и се получава номера
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М
Преди 1 година
-4
А,ако старейшините искат да го оженят Митко няколко пъти,както те самите правят пак ли ще е съгласен?По принцип в такива кланове го има това нещо за думата на старейшините,но Митко в случая е излъгал Емануела,знаейки какво ще стане.Детенцето е много сладко,прилича на Емануела.А,някой ден ще разбере всичко.Парите не могат да купят авторитета на бащата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
живот
Преди 1 година
-1
A ти от какво беше привлечена? Сякаш не си му знаела фамилията като сте си "планирали дете". Наистина много неприятна ситуация, горкото детенце, а и големия ти син, навярно му е доста неприятно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени