Ева Мендес с четиринога охрана заради луд фен

4051
12 Юни 2011, 10:30


За всяко нещо си има причина. Тази на Ева да не се разделя с кучето си е поредният път в който някакъв нейн луд фен се появил на входната й врата, като я уплашил до смърт.

 
 
Обсебен от нея, той започнал да следи всяко действие на Мендес от 2008г., като на 31 май тази година, налудничавото държание на почитателя прекрачили всякаква граница.
 
 
39-годишният Джон Луна я бил тормозел по- различни начини - от бележки с послания до аудио записи. Едно от съобщенията през 2009г. дори гласяло, че щял да се премести да живее в Калифорния и да я намери.
 
 
Коментарът на Ева бил:
 
 
" В резултат на поведението на г-н Луна насочено към мен, писмата в които обяснява как съм била готова да умра за него, той се появи в дома ми на 31 май 2011 да ме търси. От тогава съм в постоянен страх ... "
 
 
Всичките тези психопатски изяви принудили актрисата да предприеме сериозни мерки чрез започване на съдебни действия и сдобиване с лична охрана - четириногият й приятел Хюго, който е вече неразделна част от ежедневието й.
 
 
Колкото го г-н Луна - било му наредено да стои на поне 100 ярда от госпожицата, домът й, колата й и всяко едно място, където тя би могла да бъде на работа.
Делото по случая ще бъде разглеждано в съда на 20 юни.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени