Фотошопът - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ враг на Камелия! Посрамиха певицата със снимки

3830
21 Юни 2015, 11:00


Редакторска плесница

 

Кой е най-големият враг на фолк певицата Камелия?

 

Не, не са годините, нито бръчките, а още по-малко - палавото й домашно клипче! Най ми бил фотошопът, видя HotArena.

Поредният пишман разбирач на програмата окепази фолк певицата отвсякъде. Толкова, че сме склонни да я класираме на първо място по Фотошоп гафове!

 

Певицата буквално е посрамена!

 

Това Камелия ли е?

 

Лицето й е коренно различно от естествения й облик. Носът на Камелия е направен да изглежда като камба – явно фотографът се е опитвал да го подобри, тъй като отдавна е комплекс на певицата.

 

Получил се е обаче обратен ефект и изглежда много по-зле, отколкото е в действителност.


 

Още по-фрапираща е ситуацията с тялото на Камелия. Изпълнителката може да се гордее с даденостите си за своите 44 години и недоумяваме защо фотографът е решил да коригира и там. Така или иначе – и там я е посрамил.

 

Едната ръка на Камелия е коренно различна от другата. Има огромна разлика и в тена. Най-вероятно е добавена в последствие, а нищо чудно и да не е нейната.


 

Тези гафове за пореден път идват да докажат на родните звезди едно – по-добре естествени, отколкото окепазени!

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цветан Цветанов - Фоко
преди 2 години
0
Уважаема г-це/г-жа Грозева! Нещо сте се объркала ми се види. Но и това е нормално, след като в чалгата всеки ден се обезобразяват, за да докажат колко са вталени, готини и младолики. Но все пак Грозева, малко е така комично, точно дама с вашата фамилия да говори за красотата и нейните елементи. Правете го като мен примирно - от позицията на лаик. Аз примерно Грозева, като за нещо се съмнявам, отивам в профила във фейсбук на евентуалната "коригирана", намирам клипче от нейна изява на живо и вече не ми трябват специалисти, които да ми говорят къде и как е пипната еди коя си снимка. Така направих и сега с Камелия и някак този ваш коментар ми изглежда леко, като на лелка в очакване на климактериума. Разбирам, че някак е нелогично дама на 44 да изглежда толкова добре като Камелия. Но всеки, който я е наблюдавал последните 15 години знае, че тя е ЕТАЛОНЪТ, по който се равняват всички в чалгата, дори да не искат. Съдба Грозева, а тя е благосклонна към Камелия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени