Генка Шикерова напуска БТВ?! Хвърля съмнения с подозрително дълго майчинство

1557
29 Октомври 2015, 13:00


Генка Шикерова май няма намерение да се връща на работа в БТВ, разбра HotArena.

 

Водещата на сутрешния блок роди в края на миналото лято и вече повече от една година не се е върнала на екран, което е прецедент за медията. „В Би Ти Ви никой не гледа бебе повече от година, освен ако не мисли за друга работа“, коментират колеги на журналистката.

 

Втората й дъщеричка Кая отпразнува първия си рожден ден още през август, а Генка продължава да е в майчинство. Това изглежда много подозрително на нейните колеги. Така из коридорите на телевизията все по-упорито се носят слуховете, че Генка се кани да напусне БТВ и сигурно ще я видим в ново поприще.

 

Шикерова е единствената до момента водеща в телевизията, която използва правото си на втора година майчинство. Това не са си позволявали нито Ани Салич, нито Ани Цолова, докато работеха там, нито Станислава Цалова, които гледаха бебетата си само по година. Същият срок на грижи се дава и на останалите служители в телевизията, които искат да запазят своите позиции.

 

Дори наследницата на Шикерова – Биляна Гавазова, която роди много след нея, вече намеквала, че смята да се връща на работа. Генка обаче не давала никакви подобни индикации, с което вбесявала шефовете си в нюзрума, пише „Всеки ден”. 

 

Разнесе се и клюката, че Шикерова ще е поредният кадър на БТВ, който ще отиде в конкурентната Нова телевизия. Генка щяла да бъде „приютена” от Галя Щърбева и Лора Крумова. Трите са работили заедно преди, а летата си изкарват по къмпингите.

 

„Нищо чудно да им се е приискало отново да работят заедно“, разсъждават колегите им. Има и друга, по-неприятна версия за отлагането връщане на екран.

 

Както знаем, колата на журналистката стана жертва на отмъщение и бе подпалена миналата година. Тази случка може да е отказала Генка от рисковата професия и тя да е предпочела спокойния живот без заплахи за нея и семейството й. „Дано не са я наплашили толкова, че да се откаже от професията“, надяват се почитатели на Шикерова.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
---
преди 2 години
-4
Не бе Генчето може да си се възползва от сладкото безкрайно дълго майчинство, каквото е тук у БГ, ако беше в Брюксел след макс 4 месеца щеше да е пушка и на работа. Но БГ цоците обичат една две години да грухтят и да се търкалят майчински!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени