Гореща новина! Асове от продукции за възрастни влизат в нова рубрика на сайта HotZona! (СНИМКИ)

4165
23 Април 2016, 14:38


Нова рубрика на HotZona разбива и най-дръзките фантазии! Големите играчи в продукции за възрастни ще радват българските си фенове, начуи HotArena.


Трима от най-големите играчи в продукциите за възрастни стъпват официално на българският пазар чрез  сайта HotZona.
DDF NETWORK, PlayboyPlus и Twistys ще анонсират своето ново съдържания всяка седмица за своите български фенове. Както обявихме неотдавна, трите най-голями компании - DDF NETWORK в Европа и PkayboyPlus и Twistis в Америка, са наши официални партньори по различни проекти тук и в представителството ни в Англия.


Съдържанието под фирмата на фотосесии и горещи видеоклипове ще бъде достъпно за потребители напълно безплатно и поместено в новата ни рубрика Hot Babes.


Съдържанието ще се ъпдейтва ежедневно, анонсирайки средно по 15 кадъра от нова сесия на актуален за момента модел. Всеки ден ще представяме нов модел с нова сесия.


Анонсираното съдържание е безплатно, като потребителите имат възможност и да се регистрират в сайтовете на нашите партньори, получавайки пълен достъп до всички галерии, продуцирани от даденият сайт.


Освен анонсираните галерии, в секцията потребителите ще могат да открият и сесии, снимани от екипа ни в Англия - сесии с известни английски модели и български такива, живеещи на острова. Въпросните сесии ще предоставят повече кадри, веднъж седмично и ще изискват платен потребителски достъп.


Освен публикуваното съдържание, HotZona UK, в партньорство с DDF NETWORK, PlayboyPlus и Twistys ще стартира проект съвсем скоро, с който ще даде възможност на български модели и фотографи да покажат своята работа в Европа и да започнат работа с едни от най-големите играчи в този бизнес.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени