ХОРЪР! Зловеща мистерия психяса съквартирантите!!!

927
21 Октомври 2012, 14:41


Мъжете и жените в Къщата не могат да си обяснят какво се случва


Биг Брадър ли си прави шеги с участниците в звездното шоу или те са жертва на зловеща мистерия, която е на път да всее ужас във всички. Съквартирантите изпаднаха в паника от непрекъснатите изчезвания на различни вещи, консумативи и продукти в Къщата. Установено беше, че някои се дължат на закачки на някои от по-забавно настроените ВИП-ове, но за поне няколко случая те нямат разумно обяснение.

 

Тези истории са достойни за перото на Агата Кристи, но за щастие засега без убийство, пишат на сайта на предаването. Никол ревна, че кремът й за крака е безследно загубен, както и чифт чорапи. Камелия пък проплака, че джапанките й са хванали крачета и още не ги е открила. Най-потърпевш от неизвестния крадец се оказа Орлин. Той призна, че откакто е вътре е останал без десет свои чифта чорапи?! Фантазията на реалити героите се развихри до неузнаваемост и те дружно стигнаха до извода, че може зъл дух да обитава дома им Нови хан.

 

Дали продуцентите не са замислили пак поредната си интрига или наистина тревогите на мъжете и жените за невидими сили са оправдани, може би ще разберем съвсем скоро. Дотогава всички ще тръпнат в напрежение и ще продължат да недоумяват от набезите, на които са подложени.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени