Илиян кръшка на жена си с келнерка (Вижте къде го направили за първи път)

3488
17 Юни 2016, 13:50


Илиян кръшка на жена си Анелия с келнерка. Любовницата била върла фенка на изпълнителя на „Тупалка“ още от зората на неговата кариера. Наложило й се обаче да чака години наред, докато се облажи от ласките му, научи HotArena.

Въпросната дама забелязала Илиян още когато прохождал в професията преди повече от 10 години. Започнала стриктно да следи участията му и да ходи на възможно най-много от тях с единствената цел да се запознае с изпълнителя. Той обаче така и не й обърнал внимание. Въпреки всичко влюбената фенка не се отказала. Именно за да е по-близо до обекта на страстта си, тя започнала работа като сервитьорка в едно от столичните нощни заведения, където Илиян често има участия, пише "Всеки ден".

Междувременно певецът се жени, ражда му се дете, а въпросната мома продължава да мечтае за обятията му. Късметът й излиза преди няколко седмици по време на участие на Илиян в клуба, в който тя работи. След като обърнал няколко питиета, певецът изпаднал в игриво настроение и най-накрая решил да даде шанс на вярната почитателка. Той я поканил в тоалетната на заведението и там набързо консумирали страстта си, гласи клюката. Оттогава си били уговаряли и други срещи, вече в хотел. Винаги обаче уговорката била една и съща – без сериозни ангажименти. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diqna
Преди 1 година
0
От дрогиращ мангал,какво да се очаква?Чудя,се това красиво момиче,как се е лепнало за този циганин...ужас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
-2
До ее - от където и да знам съм точен. Вие си проверявайте информацията и не кръщавайте хората с нови имена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
-1
Информацията ви е вярна, колкото това, че жена му се казва Анелия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ее
преди 2 години
-4
Ти пък откъде знаеш?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени