Ирина разкри как се буди и заспива: Сутрин чувам петли и кокошки, а вечер крави и каруци! (Иване, къде изпрати жена ти?)

4636
21 Октомври 2015, 13:46


Бившата тв водеща и жена на Иван Христов – Ирина Тенчева, сподели, че вече не живее на пъпа на София, а в къща извън столицата, разбра HotArena.


Опосумът явно тотално е луднал по селския начин на живот покрай „Фермата”. Бившата тв водеща е коренячка софиянка, но заради любовта е заменила лукса на големия град със спокойствието на селото. Ирина също така иска децата й да растат сред природата.


Тенчева разказа, че харесва въздуха, близостта на планината, зеленината в дворчето им, свободата да прекарват по-голямата част от времето на открито и сравнителната отдалеченост от градската среда. 


„Независимо че кварталите в подножието на Витоша се приемат за особено престижни, мога да ви кажа, че реалността ни доближава много до селския живот. Около нас сутрин се чуват и петли, и кокошки, и кучета, а вечер нерядко сме засичали възрастни пастири да прибират кравите си от паша. Като добавим някоя ромска каруца за колорит – ето ти фермерска атмосфера“, заяви бившата “отчаяна съпруга”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени