Истерия в Туитър: Кейт и Уилям с перфектната семейна снимка? (Вижте пак)

3308
23 Декември 2015, 17:52Истинска истерия предизвика снимката на Кейт и Уилям за коледната картичка. На пръв поглед кадърът изглежда перфектен — щастливата майка е гушнала двете си деца, а гордият принц ги гледа усмихнат и тримата.

Но както изглежда, не всичко е идеално, разбра HotArena.

Снимката предизвика всеобща истерия в Туитър, като в социалната мрежа твърдят, че е използван фотошоп. „Да, снимката е прекрасна, но имам въпрос — кой фотокопира усмивката на Шарлот?“, пише потребител в мрежата

„Усмивката на Шарлот с фотошоп ли е? Май да“, пише друг.

Други пък отбелязват, че главата на малката принцеса изглежда малко неестествено в сравнение с тялото й и останалите на кадъра. И подозират, че всъщност Кейт и Уилям са се снимали с Джордж, а Шарлот е била монтирана допълнително.

Съмнения имаше и относно лицето на Катрин, че изглежда малко не на място. Като цяло, коледната картичка на дуковете на Кеймбридж бе анализирана внимателно и бе решено, че е ползван фотошоп за нея.

В резултат на всичко това в мрежата заваляха колажи с малката принцеса, която вече е международна звезда. С далеч по-малко почитатели могат да се похвалят принцовете на Монако, които наскоро навършиха годинка и които тази година също взеха участие в традиционната коледна картичка на Грималди.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени