Извратено? Баби отново девствени, стягат си вагините на промоция

5482
10 Октомври 2011, 15:44


Ако доскоро сте си мислили, че е извратено 60 – 70-годишна баба да става майка, помислете пак. Има и по-извратени неща от това – като например 60 – 70-годишна баба да си купи девствеността. Хит на пазара на пластичната хирургия в последно време е хименопластиката – процедура по зашиване на девствената ципа.

 

 

Според запознати от бранша най-често се възползвали жени на и над средната възраст, но не липсвали и баби над 60 години, ентусиазирани отново да станат „честни”.

 

 

Кризата на вагините

 

 

Заради финансовата криза цената на това деликатно удоволствие рязко е паднала. Ако преди трябваше да се бръкнеш 10 000 лева, за да си върнеш невинността, то сега по сайтовете за колективно пазарува спокойно можете да си намерите оферта за 5-6000 лева. Някои промоции включват дори т.нар. „освежаване на вагината” – стандартна процедура, която прави жените отвътре като нови!

 

 

Намаленията са истински хит в нета. Оказва се, че много български мъже са склонни да заделят няколко хилядарки от семейния бюджет само за да изпитат удоволствието от това да си легнеш с девственица.

 

 

По-заможни възрастни дами също се възползвали от офертата и с малко лифтинг на лицето и други корекции, отново се чувствали като на 20.

 

 

Мъжете също не остават назад. На промоция сега е удължаването на пениса – само за 2000 лева. 70 – 80-годишни дядовци вече са сред първите клиенти, възползвали се от онлайн пазаруването.

 

 

Извратено?

 

 

За някои това може да изглежда извратено и перверзно, но за други си е чист бизнес. Според запознати много от елитните ни проститутки редовно ползват деликатните процедури, за да привличат клиенти и да угаждат и на най-изкривените им желания. Да спиш с девственица е много по-скъпо, отколкото да станеш девствена...

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени