Жени Калканджиева възмути зрителите с истерията си

3820
29 Март 2013, 13:52


Снощният епизод на “Къртицата” показа известната манекенка в напълно непозната светлина

 

Зрителите на предаването останаха втрещени от собственичката на агенция “Визаж”. Жени не издържа и изпусна нервите си още на втория ден от пребиваването си в базата. Шестата по красота в света изгуби контрол над емоциите си и се разкрещя като луда журналиста Любомир Жечев – един от останалите участници. Феновете на обикновено елегантната и изискана Жени останаха шок от истерията, в която изпадна и от думите, които използва срещу Любо. “Какъв си ти бе, я се виж! Ти си един дришльо!” беснееше Калканджиева.

 

Въпреки опитите на останалите съквартиранти да я укротят, бившата манекенка продължи да бълва огън и жупел по Любо, който предпочете да замълчи и да не отговаря на обидите на Калканджиева. Жени не се спря само с обидите в лицето на журналиста. Пред Азис по-късно тя сподели разгневена “Какъв е този? Ние тук влизаме звезди, хора, които сме постигнали нещо, а този какъв е? Ние – звездите, важните…”, редеше Жени, пишат от kliuki.net

 

Според зрителите причината за истеричното поведение на манекенката снощи е прекаляване с алкохола. Феновете забелязаха мътния й и нефокусиран поглед, докато разговаряше с Азис. Говорът й също предизвика доста съмнения, тъй като Калканджиева фъфлеше и изричаше с мъка обидите, които ръсеше в истерията си. Явно напрежението от първия ден в шоуто си е казало думата и манекенката е прекалилал с алкохола, коментират зрителите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pana
преди 5 години
0
Да не й знае много устата на честната бизнес дама Кай все взима поръчките на униформите на полицаите със завишени цени
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени