Кали опитала да сложи край на живота си след първото креватно насилие над нея! Подробности и за второто! Със Сашо Роман били любовници

9137
12 Юни 2017, 12:59


Малцина от близкото обкръжение на Кали са запознати, че преди години изпълнителката е направила опит за самоубийство, след като била насилена, узна HotArena.

 

Галина Иванова, както е паспортното й име, не крие, че в младостта си два пъти е била сексуално изнасилвана, но след първия опит не искала да живее. Сломена, тя посегнала към шепа сънотворни, с които искала да заспи завинаги. Намерили я навреме и я закарали в болница, където я върнали към живота, пише „Таблоид“.

 

На Кали са й били нужни години, за да успее да преодолее шока от двете изнасилвания, на които е била жертва в началото на кариерата си. И след двете нападения обаче музиката била тази, която успявала да я изправи на крака и да я накара да продължи напред.

Най-жестокото и при двете изнасилвания на Кали е фактът, че злодеите са хора, които тя познавала добре и дори смятала за приятели. Първото интимно посегателство се случило, когато била само на 15 години. По това време вече обикаляла с оркестър из кръчмите. Насилникът бил колега музикант. Нападателят издебнал младата певица по време на участие из страната и под въздействието на алкохол й се нахвърлил.

 

След като била изнасилена, Кали се затворила в себе си. Не говорела с никого освен с най-близката си приятелка. Не искала да излиза от вкъщи и отменила със седмици работните си ангажименти. През цялото време плачела и се опитвала да си обясни с какво е предизвикала насилника си, който в крайна сметка бил неин приятел и тя не очаквала нещо подобно от него.

 

През 90-те години нямало практика да се посещава психолог, заради което сама преживяла ужаса и не споделила никому какво й коства да продължи напред. В миг на слабост Кали посегнала към шишенце с приспивателни и нагълтала цяла шепа с хапчета. Спасили я по чудо, а после съжалявала за постъпката си. „Не знам какво направих и какво исках да направя изобщо! Чувствах се слаба, покварена, не исках да живея. Плачех постоянно, така и не успях да си обясня, господи, виновна ли съм?“, връща лентата назад многодетната майка.

 

Тя се опитвала да забрави за изнасилването и дори се опитвала да дава вид, че го е превъзмогнала. Докато не я застигнал отново същият ужас.

 

И второто изнасилване на певицата било от познат човек. Годината е 1998-а, а мястото – столичната чалготека „Биад“. На участие на певицата присъства Георги Илиев с целия си антураж. Няколко души от охраната на Главния нахлуват в гримьорната на Кали, докато има пауза. Изродите започват да се гаврят с нея. От най-страшното обаче я спасява именно Георги Илиев. Босът на ВИС-2 се озовал точно навреме в гримьорната и изгонил насилниците.

 

Галина Ивановае делила едно легло с ромския изпълнител Сашо Роман, шушука се открай време в чалгата. Заради липсата на личен живот и постоянното пеене по кръчми Кали и Сашо се загаджили, като дори живели заедно на квартира в столицата. Двамата били любовници половин година, докато брюнетката не подписала с музикалната компания на Слави Трифонов – БМК, и не й пораснала работата.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени