Кални номера! Елена Петрова и Луиза Григорова се хванаха за гушите заради мъж

3428
24 Април 2016, 14:00


Жестоки интриги и скандали се заформят между актрисите Луиза Григорова и Елена Петрова. От месеци двете звезди на сериала „Стъклен дом” не се понасят, а причината е мъж – режисьорът Мартин Макариев. Заради него двете дами дори са прибягнали до мръсни номера и удари под пояса, научи HotArena.


Че Елена и Луиза не са приятелки, се вижда още от годините, в които играеха заедно в най-успешния сериал на Би Ти Ви. Тогава Елена бе голямата звезда на продукцията със солиден хонорар. За Луиза пък ролята бе дебютна, но пък й отвори вратите за още участия и кариера, пише "Уикенд".


„Двете имат различни полета на изява и не се конкурират пряко, но Елена се дразни на всички млади актриси, които също като нея рано станаха фактор. Особено много обаче ненавижда Луиза и непрекъсното се опитва да й подлива вода”, не спират да одумват в артистичните кръгове.


А тя вече е налице и този път ябълката на раздора не е роля, а мъж. Както е известно то няколко месеца актрисата Луиза Григорова е интимна с режисьора Мартин Макриев.


Името на Мартин обаче не е известно само с работата му на режисьор, но и с пикантния епизод от любовта му с Елена Петрова. Заради него преди години къдрокоската за малко да се разведе с мъжа си и баща на близнаците й.


С времето обаче първоначалното опиянение отстъпило място на рутината. Когато режисьорът заявил на Елена, че двамата нямат бъдеще заедно, актрисата се почувствала унижена и предадена. За да не остане на улицата, Петрова се връща с подвита опашка при съпруга си, но с това не забравя за чувствата си към режисьора.


Точно поради тази причина Елена е обявила тиха война на своята конкурентка – настоящата му приятелка Луиза. Актрисата не се ограничавала да мрази тихо своята наследничка в леглото на режисьора, а активно се опитвала да я изрита от светските кръгове. Така например обявила, че бойкотира събития, на които се появява Луиза.


„Няколко пъти е подливала вода за роли на Луиза и тя вече знае за това. Григорова обаче е по-сдържана и за сега не бърза да й отговори с отмъщение”, издават в арт средите. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени