Косъма се жени (С Нели вдигат сватба в края на август на морето)

2079
24 Август 2014, 17:00


Александър Сано и половинката му Нели Атанасова стават истинско семейство. Двемете звезди смятат да застанат официално пред олтара в края на август, научи HotArena.net.


Влюбените ще сключат свещен брак за радост на дъщеря си Ава в края на лятото. Смятат да съберат само най-близките си приятели и да си спестят въпросите около подготовка на събитието и списъка с присъстващи.


„Просто нямаме време да стигнем до сватбата. Имам снимки, но когато се върна от тях в края на август, се надявам Нели да е уредила нещата”, полусериозно каза преди време Сано. Дали думите му са били истина или поредна шега ще се разбере съвсем скоро, но според приятелите им, дори без подпис актьорът и половинката му вече са се врекли един на друг за вечни времена.


Нели и Сано на няколко пъти едва не се разделят заради слуховете, че си изневеряват. Актьорът е засечен в доста страстни сцени с колежката си Констанина Живова, с която си партнира в „Под прикритие“.


Именно снимките им стават повод да се заговори, че Сано изневерява на хубавата Нели. Тя обаче ловко парира клюките с обяснение, че двамата са сгодени.


„Докато някъде тръгва слух, че сме се разделили, със Санди си говорим каква искаме да е сватбата ни. Не сме предприели конкретни стъпки, но сме си обсъждали, че ако искаме сватба, тя ще трябва да е на морето. Ще се съберем с приятелите си и ще отпразнуваме заедно нашата любов” твърди тя.


Годежът бил повече от спонтанен и Нели дори не разбрала какво се случва. Сано уж искал да мери пръстена дали ще й стане, а накрая успял да я убеди, да му каже „Да“.


„Тя беше малко сънена и не разбра какво се случи”, през смях признава телевизионната звезда.


Актьорът е убеден, че идеалния момент за сватба е това лято, а за да зарадват дъщеря си Ава двамата са готови да изтърпят дори партито и гражданския брак.


„В първия удобен момент ще го направим. Може и да не отидем в гражданското, защото е нелепо да отчитаме любовта си пред държавата.


Онзи ден дъщеря ми ме попита:„Ти ожени ли се за майка ми?“.Обясних й, че с мама сме женени, след като съм я приел в сърцето си и пред Господ. Но децата са си деца.


Сватба ще има, бяла рокля ще има, партито ще е супер“, призна плановете си за това шеметно събитие Косъма в свое интервю преди време.


Двамата смятат да съберат не повече от 60 човека, а Сано не смята да пръска много пари за церемонията. Още повече, че се готвят за нов дом.


В момента Сано и Нели живеят в панелно жилище и дори с всички умения на Нели като дизайнер, не успяват да превърнат жилището в дом. Затова са решили да си построят дом в средния Балкан, където да живеят.


Въпреки че не им достигат средства двамата са решени да сбъднат мечтата си. А дотогава ще живеят в столичния апартамент, където Нели тренира дизайнерските си умения, тъй като планира скоро да започне нов бизнес, пише „Уикенд“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени