Шеф Манчев спасява кръчмата на Коко Динев (Заведението пред фалит от години)

3573
19 Май 2015, 15:43


Шеф Манчев спасява култовото фолк заведение „Кошарите“ на Коко Динев след тежка битка. Бизнесменът и певицата имат сериозни затруднения с клуба и са предприели крути мерки, научи HotArena.

„Кошмари в Кухнята” на цапнатия в устата шеф Манчев им се видяло добра алтернатива. Двойката се надява с един удар да уцели два заека–първо ще си направят безплатна реклама и после ще потърсят помощ и от готвача — телевизионер за проблемите в работата, пише „Всеки ден“.


От години Динев и Емилия се опитват да оправят статута на заведението, но след бомбата, никой не иска да го посещава. Бизнесменът хвърли пачки за грандиозен ремонт и за осъвременяване на интериора, но и това не помогна.


Отвън заведението продължава да прилича баш на продънена кошара, в която се въди крастав добитък.


В крайна сметка Динев връчи ключовете на Емилия, а певицата подложи персонала на ударна редукция. Остави на работа само 8 човека, нае нов готвач, но полза никаква.


Накрая на Емилия й хрумнала идеята да извикат шеф Манчев. Тя вече дори се свързала с екипа на предаването и те дали своето съгласие.


Фолк дивата дори се свързала с екипа на предаването и те й дали своето съгласие. Дори Коко Динев бил съгласен и сега всичко било въпрос на време, кога точно ще направят снимките.


Целта на силиконката била не толкова да си осигури безплатните съвети на Манчев, а по-скоро да направи реклама на заведението по национална телевизия. Освен това запознати коментират, че на „Кошарите“ отдавна не се гледа с добро око, защото вътре се събирали различни мутри и авери на Динев, които пречели на останалите.


Емилия е твърдо решена да промени имиджа на заведението и да го направи истински семеен ресторант. Затова и иска помощта на шеф Манчев, твърдят запознати.


„Кошарите” в момента се шири върху имот от 1250 кв. м, като застроената площ е около 500 кв. м, а Динев разполагал с разрешителни документи само за 152 кв. м. Общината вече е заявила намерение да построи парк около ресторанта, където да има условия за спорт и игра на деца, а певицата планира да направи заведението желано за майки и млади семейства.


За това обаче трябва да пребори и тежката репутация, която клубът има. Преди няколко години конкуренти на Динев бяха заложили бомба пред кръчмата, с цел да го сплашат, но за щастие инцидентът се размина без сериозни последствия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени