Куката стана за РЕЗИЛ заради реклама на парфюм (Виж как му се подиграват)

2476
25 Август 2014, 12:08


Куката стана за резил с реклата си за парфюм на Рефан. Звездата от „Под прикритие“ се излага още в реклама за бира, но в новия проект съвсем стана за смях, дочу HotArena.net.


Куката бе нападнат дори от ексводещата Ива Екимова, която скочи срещу него. „Може и да греша, но как точно Мариан Вълев ще ми продаде парфюм и бира?! В един и същи рекламен блок“, избухна тя.


Според Ива образът му вече е изтъркан, а актьорът, макар и талантлив, не трябва да приема всякакви предложения за рекламиране на продукти. В дискусията се включи и Деси Тенекеджиева, която присмехулно подходи към търговските проекти на Вълев.


„Няма да си купя нито наколенките на д-р Ливайн, нито космодиска, ако Мъро не ми ги рекламира…“, заяви тя.


На същото мнение са и феновете на Вълев, които смятат, че любимецът им вече преиграва с образа на куката.


„Нищо не се разбира от тая реклама. Целият клип се върти около демони, сенки, готин автомобил и Куката. Липсва всякакъв замисъл и е пълна скука“, коментират те, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dudu
преди 3 години
-4
Ива Екимова, а ти коя беше? Подиграваш се на Куката, че използва един и същи образ освен в сериала, а и в рекламите. Как си го позволяваш, след като ти не си по-различна? Цял живот "Вдовицата на Дими"- с него те знаят, с него те познават. Ако не беше той, ти нямаше да си там където си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени