Лили Иванова си кваси кисело мляко

2047
02 Март 2015, 11:00


Лили Иванова е маниачка на тема здравословен начин на живот. Затова и винаги яде екологично чисти продукти, разбра HotArena!

 

Дори киселото мляко на трапезата й е био. Него примата на естрадата си го произвежда сама.

 

Още по соца Лили си изолирала бациликус бугарикус и оттогава сама си кваси киселото мляко. А прясното купува от проверени доставчици, пише „Уикенд“.

 

„Нашето здраве се крепи на 3 неща – генетичния фактор, екологичните компоненти и правилното хранене. До висш пилотаж стигат онези, които се съобразяват с тях. Бедата е там, че повечето хора се замислят за здравето си епизодично, или образно казано, когато влакът вече заминава”, споделя философията си естрадната легенда. И допълва, че не е важно на колко години е, а как се чувства и изглежда.

 

„Сама по себе си възрастта е абстрактно понятие. Тя придобива конкретна форма само в съчетание с конкретна личност. Наречете тази форма спортна, или както там желаете. Моето разбиране е, че възрастта трябва да ни представя в най-респектиращия ни вид. Докато е така, за нас тя ще бъде просто факт от биографията ни”.

 

Лили нито пие алкохол, нито пуши цигари. Задължително в менюто й присъстват плодове и зеленчуци. За да поддържа перфектната си форма тя редовно се подлага на масажи и посещава соларно студио. Понякога пие и популярната билка Мужик корен, която я зарежда с енергия.

 

„Чашата ми с шампанско в новогодишната нощ остава пълна. Вкусът му не ми е познат. Да не говорим за виното и цигарите. С месото отдавна съм скарана. Напълно съм изключила захарта от менюто си, не пия сокове с консерванти, не се глезя със сладкиши. Само понякога се награждавам със специален черен шоколад. Ям зеленчуци и плодове.

 

От тях сама си приготвям и сок. Основната ми храна са сиренето и две яйца, които си варя всеки ден. Лягам си в 1.00 – 2.00 ч. през нощта, а се събуждам в 1.00 – 2.00 ч. през деня. Задължително курдисвам будилник, защото иначе мога да спя и повече. Щом стана, задължително изпивам чаша гореща вода на гладен стомах и от 5 до 7 минути спортувам”, разкрива тайните на перфектния си вид естрадната прима.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
redhot8989
преди 3 години
0
няма такава бактерия бациликус булгарикус, куца ви журналистиката нещо...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени