Линдзи Лоън и домашният й затвор

4016
23 Юни 2011, 12:22


Трудно може да се изскубнем от ноктите на актрисата Линдзи Лоън, дори когато тя уж излежава присъдата си за кражба. Но както затворът й е луксозен дом, така й уединението й никак не изглежда за назидание.

 

Напротив. Любимката има повече от добре уредено ежедневие и дори си кани гости за купон. Да не говорим, че само за последните месеци Линдзи даде толкова много интервюта, че човек може да си помисли, че е герой…

 

Последното й словесно излияние бе  за сп. Life& Style, което влезе в дома на блондинката, за да види как тя прекара дните си до изтичането на наказанието й. А това е съвсем скоро – края на юни.

 

“Аз съм социална личност и се чувствам добре, само когато съм с хора”, сподели за изданието Лоън.

 

“Бях ужасно тъжна, когато не успях да отида на партито за рождения ден на малкото ми братче. Той навърши 16! Наистина ужасно се разстроих”, разказва още Линдзи.

 

Същевременно блондинката е убедена, че отшелничеството й има известни ползи. Като тази, че за кратко не е обект на огромен интерес.

 

Въпреки това мнозина осъдиха партитата, които Линдзи прави, за да не е напълно отделена от света.

 

“Това беше просто барбекю с приятели – без алкохол”, реши да обясни блондинката.

 

Това естествено се оказа измама, защото всъщност Линдзи се е черпила с високо градусови напитки цели 2 поредни дни – 13 и 14 юни. Резултатът бил категоричен, след като в тези дни били направени тестове на актрисата.

 

Е, каквото й да прави Лоън си е Лоън…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени