Любо Нейков осиновява ромче!

2908
27 Юли 2013, 12:23


Любо Нейков смята да подари на дъщеричката си Ана братче. Той и съпругата му са решили да приютят в дома си момче от приют и да му дадат шанс да живее в истинско семейство, разбра HotArena.net.


Актьорът наистина се оказа със златно сърце. Той дори е поел ангажимент към девет дечица от дом за сираци в столичния кв. „Надежда”.


Звездата от „Комиците” от две години насам е поел изцяло издръжката на момченцата, които до едно са от ромски произход и купува освен храната им и всички останали необходими за ежедневието им продукти.


„Пази в тайна благотворителността си и има слава на стиснат човек, но всъщност е душа и на никога не е отказал помощ. А за тези дечица е единствената светлина и се старае да получават всичко досущ като собственото му дете”, разкриват колеги на актьора.


Едно от момченцата е чест гост в дома на актьора, тъй като цялото семейство и особено щерката му Ана били  много привързани към него.


И Нейкови сериозно обмислят идеята ромчето да бъде осиновено, за да му дадат шанс да живее в обичащо го семейство, пише „Всеки ден”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 4 години
0
Никога не съм харесвала този актьор, но ако написаното е истина, ще ми стане любим.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени