Майката на Азис кара бричка на 20 години, ходи на гурбет в чужбина! (Защо певецът й го позволява?)

12142
04 Януари 2017, 10:51


Майката на Азис е не само адски красива, но и много горда жена, научи HotArena.


Докато Васил трупа слава и пари вече и извън границите на страната, майка му Гергина продължава да живее съвсем обикновен живот. Напук на многото си ангажименти, изпълнителят винаги намира време да се види с обичаната си родителка. Все пак на нея дължи всичко, което му се случи в последните години.


Именно Гергина го качва за първи път на сцената и той не слиза от нея и до ден днешен. Тя е работела като конферансие, а баща му - като ръководител на ромски ансамбъл. Така и се е запалила страстта към към музиката, която вече повече от успешно материализира. И по пътя на логиката за мнгоо хора - сега е време за отплата.


Азис не веднъж е споделял, че би позлатил майка си от главата до петите. И това е така  - желанието му е на лице. Само че красивата Гергина е категорично против подоби прояви на любов. Като жена, минала през затвора и мнгоо други трудности, тя е свикнала всичко сама да постига, а не да чака на готово лесни пари.


Затова тя е забранила на известния си син да й прави скъпи подаръци. Съгласява се единствено да износва старите му дрехи от периода, когатп влизаше в женски образи. Именно затова и кара старо и очукано комби на поне 15 години, докато Азис се вози в лимузина за близо половин милион.


На изпълнителят на "Хабиби" със сигурност не му е приятно, че не може да сподели богатството си с жената, която му е дала толкова много. Но пък уважава повече от всичко нейното желание и гордост. Затова й се отблагодарява с много любов. А и все пак е успял да постигне един не малък и не лек успех.


До преди години Гергина редовно е ходела на гурбет в чужбина, за да изкарва прехраната си. Азис многократно я е умолявал да спре с тези изпълнения и да мине на негова издръжа. Така двамата стигнали до компромисния вариант красивата циганка да стяга куфарите по-рядко и да не бъде напълно волята на сина й, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Страхотна жена
Преди 1 година
0
Прави й чест,че не се възползва от сина си,а разполага с това,което е съумяла сама да си осигури.Изключително достойна и интелигентна жена,което дава отражение и на децата й.Нали не смятата ,че ако пожелае няма да й бъде дадена скъпа кола,но тя е човек здраво стъпил на земята и й прави чест.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-1
Красива............е била!Съвсем обикновен ,отруден и мил човек е Гергина!Красавица голяма на младини,но живота си е оставил неумолимо следите,както всъщност е с всички!Да е жива и здрава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени