Мария Илиева прави Наско новия Криско, той пък напира да е гинеколог

2553
02 Октомври 2016, 16:00


Наско Колев определено е роден под щастлива звезда и не бива и за секунда да съжалява, че не спечели "Х фактор", узна HotArena.


За разлика от победителя от последния сезон Славин Славчев, който се бори със зуби и нокти да изкара 1-2 песни, но е стиснат за врата от договора със Саня Армутлиева, кариерата на Атанас се развива повече от шеметно, с любезното съдействие на Мария Илиева, разбира се.


Съвсем наскоро рапърът извади ново парче, което за нула време стана хит. В клипа се появиха куп родни звезди, агитирани от Кака, която иска да направи своето младо лъвче новия Криско. Все пак Мария Илиева не хвърля толкова труд по младата надежда само заради чувствата си към него. Тя се подвизава като негов продуцент и колкото по-успешен е Наско, толкова повече пари ще й носи.


Освен хитовете и повечето участия, Колев е усетил, че вече е звезда и по един друг аспект от живота си, който не е така положителен. Варненецът е започнал да губи много близки хора, които в един момент са започнали да говорят умаловажаващо за успехите му или да го плюят зад гърба.

 
„Напрегнах се в последните месеци и от човек, който е много позитивен, станах нервен.  Виждам все повече завист и злоба в очите на хората и загубих много приятелства. В един момент си казах – стига, не трябва да ставаш такъв сдуханяк”, обяснява за промените в живота си рапърът. 


Освен че е останал почти без приятели, в последно време на главата на Наско се трупаха и още грижи около изпитите му в Медицинският университет. Той е категоричен, че въпреки набиращата си инерция кариера, смята да подсигури бъдещето си и с диплома за лекар, най-вероятно със специалност гинекология.


„Осъзнавам, че сега съм само на 19 и още се изграждам като характер. Не мисля, че цял живот ще съм рапър. За това е добре да помисля за бъдещето си”, обяснявал на познатите си Наско.  


За да съчетава следването и професионалните си ангажименти, Колев се е преместил с София, което му дава възможност да прекарва и повече време с Мария Илиева. Въпреки това споделя, че родният град и семейството много му липсват и няма намерение да става столичанин за постоянно, пише "Уикенд".


Покрай все по-натоварения му график започват много да му липсват спокойните моменти с близките и останалите му приятели, които го подкрепят истински. „Истинските хора остават до мен. Ето дори, когато се прибера във Варна, се разхождам с приятелите, сядаме на една пейка в парка и чоплим семки”, споделя Наско без да се надува.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени