Мераклийки за слава налазиха Стяон Алексиев (Млади студентки напират да му стават любовници)

2445
11 Март 2018, 16:33


Нови студентки налитат да стават любовници на 66-годишния Стоян Алексиев след аферата му с 42-години по-младата Ивана Бобойчева, разбра HotArena.


В четвъртък доктор Генадиев от "Откраднат живот" ще навърши 67-години, но е сред най-актуалните дон жуани в театъра. Даже около Деян Донков и Дарин Ангелов не са се навъртали толкова много, колкото край по-възрастния им колега.


В Народния театър се шегуват, че студентките вече си записват номер коя да се докопа до Алексиев. Миналата година негояи снимки как бърка в гащите на Ивана взривиха обществото. От това обаче имиджът на актьора не пострада, а напротив. 


В момента той е хит сред театралните златотърсачки, които се надяват чрез него да си уредят работа в софийски театър, а не да се забият в дълбоката провинция. 


Разпределението в софийски театър е изгодно, защото има по-голяма вероятност да те изберат за роля в някой филм. Отделно из театрите в София вече се говори как Алексиев бил майстор на креватните изпълнения. 


Ивана се хвалела пред колежките си, че сексът с доктор Генадиев бил доста по-добър отколкото с младоците. Твърдяла, че само с него стигала до оргазъм. Това се предавало от уста на уста и в момента всяка поява на Алексиев сред студентки е съпроводена с неприкрити намеци. 


Най-нахаканите дори гледали да се метнат на врата на шашардисания актьор, предават от Телеграф
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М
Преди 1 година
0
"Стяон" сигурно харесва новото си име, а пък "Стоян" е доста по-зле.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М
Преди 1 година
0
Алоууу, "редакторите", спите ли?! Правописни грешки бол... Това в заглавието ми дойде в повече....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени