Мисис България Beauty 2012 Петя Филипова се включи в нова благотворителна инициатива

1961
21 Юли 2013, 12:39


Петя Филипова е участвала на Мисис България 2012 и освен че е спечелила няколко специални награди от конкурса, в момента тя се занимава активно с благотворителност и кампаниите "Hope", "Подай ръка, подари усмивка" и "Без насилие", видя HotArena.net.

 

"Кампанията "Hope" е една от кампаниите, зад които заставам - къщи от семеен тип за изоставени деца, от 0 до 3 г. В тях се отглеждат не повече от 8 дечица, с цел да им се даде усещане за семейство,топлина и уют. Целта е постепенно големите домове да бъдат затворени и да се спре този кръг на изоставяне", споделя Петя Филипова и допълва, че не е трудно да осиновиш дете, ако нямаш предпочитание към неговия етнос.

 

"Много често майките, които изоставят децата си живеят в ситуации на насилие и нямат помощ от никъде. Обществото е склонно да си затваря очите за проблеми от този род, а именно домашното насилие. Работата ми като доброволец към сайта "Без насилие" даде отговор на много мои въпроси. Аз заставам зад майките, за да помогнем и на децата им. От една година работя за каузата "Подай ръка, подари усмивка", която има за цел да създаде нормални условия за майките, така че да не оставят децата си", допълва миската.

 

"Работейки към екипа на Без насилие" правим възможно създаването на гражданско общество, което да не е толерантно към насилието във всичките му форми", разкрива умната дама, която има цели 3 висши и работи в гръцка фирма, съчетавайки ангажиментите като модел успоредно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една
преди 4 години
0
Абе откъде ги вадите тези коне, бе? Кой пуска неверните слухове, че българките са красиви? Ами не са, хайде стига вече глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени