Мисис Русия вилнее в Студентски град (Уникални снимки от The Cotton Club)

2222
07 Ноември 2016, 13:20


Носителката на престижната титла „Мисис Русия“ Надя Лисенко вилня из нощна София. Хубавицата, която 4 дни бе у нас по повид международния конкурс „Super Model Universe”, Прекара 2 от вечерите забавлявайки се в култовия „The Cotton Club”в Студентски град.

Втората вечер от престоя си в България, хубавицата посетила нощния клуб, заедно с участниците в конкурса. След като останали очаровани от купона и забавлението, веднага след финала на конкурса, всички участници, заедно с г-жа Меги Савова, която е директор на конкурса се отправиха към клуба отново. Във втората вечер на купона се присъедини и „Мисис Русия“, която побърза да се сприятели с мениджъра на клуба Павел Цонев, известен като един от най-желаните ергени у нас. Двамата прекараха вечерта в шеги и закачки, а чара на Цонев умилостиви миската и тя се качи на сцената да изпее една песен, тъй като е певица в родината си. пише "Телеграф".

Никой от присъстващите не остана равнодушен към кадифения глас на рускинята и я наградиха с бурни овации. Заедно с нея се забавляваха куп модели от България, Австралия, Македония, Беларус, Индия, Сърбия и др. За свое лице пък „The Cotton Club”, награди отново рускиня. От заведението наградиха- Надя Заберская, която прие ролята си веднага и не слезе от сцената цяла нощ.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени