Моника и Джорджиа не са врагини, номерата им са разкрити!

2519
07 Септември 2015, 09:32


Дни преди старта на "ВИП Брадър", лъсват интересни разкрития. Двете съперници съвсем не са такива.


Запознати разкриват, че Джорджиа и Моника не са в конфликтни отношения. На певицата не й пукало за бившото й гадже и че Валериева е била едно от креватните му попълнения.


Дори се видели тайно, за да измислят стратегия на играта си в "ВИП Брадър". 

"Истина е, че двете не се понасяха не толкова заради общия мъж, а защото столичната бръмчалка не спираше да интриганства по адрес на певицата. Във всеки удобен случай Моника злословеше по нейн адрес". Джорджиа от своя страна, колкото и да се правеше на приятно разсеяна също не й остана длъжна. Тези слухове се носят от запознати около двете баджаначки. 

По всички личи, че са намерили общ повод за помиряване с влизането си в къщата. Все пак нищо не е потвърдено на 100% и ако се окаже лъжа сдобряването им, предстои един зрелищен сезон на "ВИП Брадър".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кои са????
преди 2 години
0
Защо ни занимавате с такива? Кои са тия, сериозно? Известни са сред няколкостотин души, но в такова положение са и много други хора, за които не се пише. Наистина, какви са тия двете? Напълно неизвестни! Сигурно се шегувате, че ще влизат във Вип Брадър. То това е парадокс - да влезеш в място, където се очаква да влязат извесни хора, за да станеш известен /временно/.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кои са????
преди 2 години
0
*известни
Хохохохо
преди 2 години
-4
Тая па с тоя коментар колко време е отделила да злобее ха ха ха да влиза, който ще . Не се дишат тия кво пишете че били приятелка муахахаха Монито е игра кой ли не с кеш
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-2
Ама тия двете проститутки ли ще влизат в ББ? Нямам нищо против занаята им, нека си го практикуват, животът стана много труден и щом могат и им харесва - тяхна си работа, но не виждам какво правят в публичното пространство такива личности. Може би защото са "публични" в буквален и преносен смисъл? Приличат на насекомо-ядящи с тези хоботи на мястото, където ние, хората, имаме усти. Посвешища. Ама като са се наебали с половин София за по 100 лева и вече от години са в бранша, нормално е да познават хора, това-онова и явно влизат с връзки. А може би не... То все пак продуцентите на ББ редовно търсят във всеки епизод да има нещо пошло, гротескно и вулгарно и този сезон явно те ще са олицетворението му.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-1
*Посмешища


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени