Народът срещу Вихра! Тв водещата опита да защити щастието на Мара и Гущеров, НО КАК? (Вижте)

5886
06 Февруари 2015, 14:40


Редакторска плесница

 

Коя е Вихра Петрова и откога се явява защитник на чалгаджийката Мария и милионера Християн Гущеров?

 

Този въпрос си задават възмутени интернет потребители, които скочиха срещу, меко казано, странна статия в блога на бившата Отчаяна съпруга, видя HotArena.

 

Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?

В статията, озаглавена „Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?“, Вихра се опитва да защити правото на любов на Мара и новия й съпруг.

 

„Когато разбрах хубавата новина за Мария и Християн Гущерови, искрено се зарадвах на щастието и стъпката, която бяха решили да предприемат. Минаха седмици от събитието, а не спират да се бълват всякакви ужасни и често отвратителни умозаключения“, гласи част от доста кратката коментара статия на Вихра.

 

Нататък бившата на Иван Христов продължава със суперлативи по адрес на младоженците и заключва с баналното: „В мен остава въпросът: „Защо?” Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?“.

 

Дали умеем да се радваме на чуждото щастие и щастие ли е това, което се случва между Мария и Гущеров, ще оставим на вас да прецените в коментарите по-долу.

 

Как се пише?

 

Истината е, че ако тв водещата наистина искаше да защити тезата си, щеше да напише много по-професионално обоснована статия. Щеше да разгърне своята защита и с примери да покаже колко щастливи са Мария и Гущеров, какво ги крепи и какво ги кара да се обичат. След това щеше да погледне и от другата страна на монетата и да поразсъждава защо хората на вярват на тяхното щастие.

 

Вместо това обаче, Вихра заложи на гръмко заглавие със снимки и текст, в който само четка Мария и Християн.

 

Внимание! Социално лицемерие

 

Добре разбираме, че бившата на Иван Христов трупа рейтинг с една от най-коментираните двойки в момента. Също така сме наясно и че статията няма общо с темата на блога й, но пък скандалното винаги се чете. Неслучайно е събрала толкова коментари и предизвика бурни дискусии във Фейсбук.

 

Въпросът е доколко е искрена в думите си Вихра и наистина ли вярва в щастието и любовта на Мария и Гущеров? Или просто използва социалното си лицемерие, за да трупа фенове в блога си?

 

„Като толкова се обичат можеше да се скрият някъде и да изживеят любовта си, а не да напират да се венчаят в „Невски“, при положение че е забранено!!!! Това е желание да се покажеш на целия свят колко си по-по-най, а за тази цел се избира мъж с много пари - ето това дразни! Така, че това не е хейт просто така за спорта, а резонен, провокиран от демонстрация на лукс хейт!! И се учудвам, че някои не го разбират“, гласи един от добре обоснованите коментари на потребители.

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
възмутен
преди 3 години
0
Вихра блогът ти е изключително скучен! Какви са тези притчи и приказки , дето ги преразказваш ! Някви патки ти се възхищават сякаш ти си ги сътворила !Толкова е смехотварно ! И както виждаш темата за Мария се оказа най интересна ! Не е ли жалко ? Единственото нещо което не е клише или цитат а твое умозаключение хората го отхвърлиха ! За лицемерието ти и превзетостта ти нямам думи !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лия
преди 3 години
-1
иван и ирина се обичат и са щастливи ,но вихра никак не им се радва . знаем си я каква злоба е !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
-1
НИКОЙ нещастен човек не умее да се радва на чуждо щастие. Не знам как човек, с претенции за интелигентност може да задава такъв глупав въпрос. Иначе е права - хората упрекват този и онзи в повърхностност. Упрекват да речем дадена жена, че вижда в един мъж САМО парите му. В същото време те са тези, които не допускат, че този мъж, освен богат, сигурно е и други неща. Никой не е САМО едно нещо. Значи те са тези, които не могат да видят в човек нищо, отвъд парите му, но сочат с пръст жената. Същото е и ако човека е дебел. Камо ли пък и дебел, и богат. На дебелите също не им се дава правото да имат никакви други качества, освен да са дебели. Щом са дебели, значи не струват и нямат никакви достойни качества, заради които да заслужават да бъдат обичани. Ето това е можела да напише Вихра, ако е искала да напише нещо по-обосновано и смислено и ако беше интелигентна. Но самият въпрос, който е задала в края на статията, недвусмислено показва за пореден път, че не е. Иначе аз съм последният човек,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
0
който ще сметне, че само защото даден човек е богат или дебел, или не дай си Боже и двете, значи не заслужава обич и няма как някой да го обича. То е ясно, че вече много малко бракове се сключват по любов. Повечето са заради фин. сигурност, защото хората просто искат да се оженят, защото на връзката й е дошло времето да прерасне в брак, заради престиж, заради его, заради бременност и т.н. Нека се женят по каквито причини искат, но да не го навират в очите на хората като изпепеляваща любов и страст. Иначе не съдя жените, че са такива каквито са. Всеки има право да си живее живота както си иска и да избира каквото реши и каквото смята, че е най-важно. Няма защо да съдим жените, а за мъжете нищо. Все пак те са тези, които избират да останат с жени, които ОЧЕВИДНО са с тях заради парите и си купуват "любов" от младо, свежо телце, вместо да се хванат с жена на своите години, с която могат да разговарят, но в която виждат отражението на собствената си приближаваща старост и се плашат, та предпочитат..
azz
преди 3 години
-3
Ама какво й рекламирате блога на тая бездарница Вихра?! Просто не става за тая работа, бездарна е до мозъка на костите си! Дори и ПР статията не й се е получила! Поне набира популярност на страничката си, защото такива глупачета като вас нез разбират каква всъщност е целта на тая статийка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени