Нечувано! УНСС инвестира в пиянството на студентите!

2250
16 Април 2012, 15:29


 

Редакторска плесница

 

 

Пиянството на един народ никога досега не е било толкова явно изразено! Щом родната Алма Матер вече поощрява възпитаниците си да се наливат с тонове алкохол, значи сме изгубена кауза!

 

 

Не вярвате!??

 

 

Днес гръмна скандалната новина, че УНСС раздава карти за консумация на алкохол в чалготеките! Става въпрос за съблазнителни оферти за пиячка на ниски цени, при поръчка на по-голямо количество, разбира се!

 

 

За циничните оферти разгласиха от Сдружение „Майки срещу насилието в Студентски град”, потресени от наглата гавра.

 

 

Ректорът на УНСС проф. Стати Статев лично е дал благословията си за нечувани алкохолни запои по чалготеките. Всеки работен ден във времето от 9 до 16:30 часа всеки студент може да получи безплатно своята UID карта в кабинет 1009 в Университета за национално и световно стопанство, с която студентите могат да си поръчват твърд алкохол на „народни цени”.

 

 

От УНСС очевидно добре са се погрижили студентите ни да не останат жадни. Вместо картите да се използват за по-големи намаления на храна или в заведения за хранене на преференциални цени, родната „Алма Матер” инвестира в пиянството на студентите ни.

 

 

„Най-фрапиращото е, че гореспоменатите студентски клубни карти, поощряващи пиене на високоградусов алкохол в ударни дози в чалготеките и раздавани вече седмици наред безплатно на учащите се в централната сграда на УНСС, са брандирани с логото на Националното представителство на студентските съвети (НПСС), посочват от сдружението”, пишат от Сдружението.

 

 

Въпросната UID Student карта предоставя и свободен вход в чалга дискотеки от ранга на „Плейхаус” и др., писа Актуално.ком.

 

 

HotArena.net потърси информация за картата на сайта www.uidcard.bg, където има подробности за отстъпките, продуктите и точковата система на промоциите. ВИЖ КАК ИЗГЛЕЖДАТ КАРТИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!

 

 

Оказва се, че колкото повече пиеш – толкова повече отстъпки за алкохол получаваш.

 

 

А какво печели УНСС от тези промоции, досетете се сами! Май на родната Алма Матер й изнася да държи академичната младеж вечно алкохолизирана и негодна за каквато и да е било напредничава мисъл!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стелче, гръчмни се
преди 6 години
0
тъпата Стела пак се изсрала, голямата журналистка, хахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БЕЗОБРАЗИЕ
преди 6 години
0
Не свързвайте по никакъв начин УНСС със СУ! Софийският университет най-често се нарича Алма Матер, а не УНСС! А иначе не е никаква тайна, че в Студентски град има такава практика. Всеки, който е отишъл поне веднъж в Студентски град знае, че има специални партита по чалготеките за студенти от УНСС, ТУ и други университети на територията на Студентски. Ако това представлява един норамален "Студентски град", в който студентите да се учат на знания, а не как по-изгодно да се напиват, здраве му кажете!!! Държавата и онези "господа и госпожи" и в парламента се сещат да заговорят за тези проблеми само когато стане някой масов побой и недай се боже до убийство. Но явно бързо забравят, защо ли? Помислете сами! :p
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени