Неизвестни снимки на Моника Белучи запалиха мрежата (Вижте я като млада)

6187
15 Декември 2014, 19:30


Тя е една от най-красивите жени на днешния ден и въпреки че вече е на 50 години, след нея въздишат множество мъже по целия свят. Актрисата Моника Белучи не е една от многобройните холивудски звезди, чиято красота се дължи в резултат на множество хирургически и козметични процедури, а истинска красавица, която просто не остарява.

Тя е просто естествена, а доказателство за това са и снимки от нейната младост, които наскоро са били за първи път, публикувани за феновете.


Става дума за снимки от началото на кариерата си, правени още преди 32 години. Същите показват, че времето не е оставило никаква следа при Белучи.

"Всички казват, че си е правила естетически операции, но вижте устните и косата", заяви бащата й Паскал Белучи, който позволи на журналистите от Daily Mail да надзърнат в техния семеен албум.

Моника е единственото дете в семейството Белучи, а нейните родители винаги са били особено горди заради италианската красавица.

"За щастие нямахме други деца, защото те със сигурност биха страдали, че не са като Моника", споделя майката на Моника, добавяйки, че актрисата не е била прекалено хубаво бебе.

Но само след 12 години на света вече му станало ясно, че става дума за момиче с невероятна красота. Всъщност, се е случвало тълпи чужденци да застанат на улицата и да предлагат милиони и нов живот в чужбина, на бъдещата звезда.

Интересно е и това, че сервитьорите в много ресторанти изобщо не й позволявали да плаща поръчките си, защото било чест такава красавица да посещава техните заведения. Приятелите на Белучи днес се припомнят, че и в училище тя е привличала много внимание. Въпреки това, тази красота не е благословия за нея, а баща й казва, че често вниманието и пречело, затова се затваряла в дома си.

"Когато един път я попитах защо не излиза с приятелите си на площада, тя ми каза, че всички виждат невероятна красавица в нея: и мъжете, и жените, децата, всички ...", спомня си Паскал, добавяйки, че той винаги е учил дъщеря си да бъде силна и да приеме красотата.


"Всички бяха влюбени в нея, а това я притесняваше", споделят нейните приятели, а самата Моника в рамките на едно интервю признава, че всичко това й е било изключително скучно. Въпреки че тя никога не е искала да бъде знаменитост, това просто е трябвало да се случи, защото постоянно е била в центъра на вниманието.

Освен София Лорен, Моника днес е една от най-известните италиански актриси в света, а с приемането на ролята в новото продължение на историята на тайния агент Джеймс Бонд, Моника Белучи стана и най-старото момиче на Бонд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени