Ник Картър от Бекстрийт бойс: Не понасям родителите си, използват ме за пари

2795
09 Ноември 2014, 10:07


Звездата от Бекстрийт бойс Ник Картър е бесен. Музикантът скъса връзките с родителите си, след като стана ясно, че те са го използвали само за пари.


Певецът преди няколко седмици публично оповести, че прекратява всякакъв контакт със семейството си. Причината за това е алчността на собствените му родители, които го използват само за пари.


„Защо не можете просто да бъдете щастливи за мен, хора“, написа Ник на майка си в социалните мрежи. Той сподели, че семейството му се е обърнало срещу него, след като се е оженил.


"Ник се чувства под натиск и страда заради семейството си, когато всичко, което той иска, е да се концентрира върху семейния живот. Близките му обаче непрекъснато го тормозят.


Семейното щастие със съпругата му Лорън Кит било съсипано, след като семейството му започнало да им се бърка в брака. Осъзнавайки, че близките му се опитват да го ползват за пари, той прекратил връзките си с тях.


„Майка му не спира да му праща злобни писма и да заплашва съпругата му Лорън по телефона. Майка му от самото начало не я понася, затова той не издържа и се принуди да прекрати връзките със семейството си“, разказват приятелите му.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.28 mb
total execution time: 60.993194580078 miliseconds
mysql execution time: 24.104595184326 milliseconds