Нова БОМБА с изгубения Айфон на Емануела! Митко Динев май призна за клипа и 13-те сантиметра? (Всичко за скандала ТУК)

7699
04 Септември 2016, 10:35


Скандалите около изгубения Айфон на Емануела и розовия клип, който изскочи от телефона продължават с пълна сила. След като преди дни онлайн таблоид номер 1 в България HotArena получи от хакери седем секундно домашно интимно клипче, източено от смартфона на певицата, бившият й -  милионерският син, Димитър Динев, изненадващо май се припозна в него.

Припомняме, че в шокиращо видео, което публикувахме на 31 август тази година, се виждаше млад мъж, който преди секундни е правил секс с Емануела и отива към банята чисто гол. Кадрите бяха цензурирани от хакерите. Лицето на момчето беше замазано. Цензура имаше и върху половия му орган. Но пък там беше монтиран ефект със сантиметър, който изчисляваше, че на мъжа от клипа му е точно 13 сантиметра.

Въпреки, че главното действащо лице във видеото много прилича на Митко Динев, HotArena няма доказателства, че това наистина е той. Клипът беше качен в нашия You Tube канал и за два дни беше видян от над 100 000 човека.

Какво обаче се случи. Оказа се, че YouTube са получили жалба, че с публикуването на това видео, достойнството и репутацията на Димитър Динев са нарушени и се настоява да бъде премахнато. Видео порталът приема оплакването за основателно и премахва кадрите.

Какъв е изводът? Дали Митко Динев лично, дали чрез адвокатите си, реално признава чрез жалбата, че се припознава в клипа. От което следва и другият извод, че хакерите коректно са изчислили и размера на достойнството му. И не само това. Наследникът на Динко Динев реално признава и, че през юли месец тази година е бил интимен с Емануела. Татко дали знае, а? Шокиращо!

HotArena продължава обаче да не вярва, че наистина Димитър Динев е главното действащо лице в клипа и не се ангажираме да твърдим, че това е той.

Видеото, за което всички говорят, можете да си припомните ТУК

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
0
YouTube няма нужда да получават жалба, там клипове с голи сцени директно се изтриват, имат си политика и си я спазват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени