Paradise Lifestyle Awards! Най-яркото светско събитие за 2016г.

1166
19 Октомври 2016, 17:48


На 8-ми ноември в Paradise Center ще се проведат първите по рода си лайфстайл награди под името Paradise Lifestyle Awards.  Центърът на модата, развлеченията и събитията ще събере на едно място едни от най-популярните лица от шоубизнеса и медийното пространство. Победителите в отделните категории ще бъдат отличени със специални статуетки, оценяващи постиженията им в определена сфера.

Събитието ще се проведе в Sofia Event Center- SEC - уникалната по рода си мултифункционална зала, без еквивалент в България. Освен технологични новости и висококачествено оборудване, специално за събитието ще бъде използван сценичен дизайн и декорация от световна класа.

Изборът на  победител във всяка от 27-те различни категории ще се осъществи чрез онлайн допитване в  уеб страницата на Paradise Center – www.paradise-center.com и ще бъде активно до 5-ти ноември. А на 6-ти ноември двама от всички гласували ще спечелят 2 двойни VIP покани за събитието.

Водещи на церемонията по награждаването ще бъдат познатите лица от екрана - Камен Воденичаров и Ива Атанасова. За музикалното оформление и добро настроение на гостите в Sofia Еvent Center ще се погрижат Емануела, Дара, Константин, Андреа, Сантра, Алисия и още популярни изпълнители.

Организатор на Paradise Lifestyle Awards – Ива Атанасова (собственик Look At Me Beauty And Styling  Agency), PR - Полина Цветанова (P.O.Communications).
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени