Павел пъшка на Лияна: Ах, сърничка сладка, какво ще ти се случи! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

6797
09 Октомври 2013, 14:08


 

Шокиращи сцени започнаха да разиграват фолк певицата Лияна и Павел Чернев в един от късните епизоди на „ВИП Брадър“. Политикът и изпълнителката станат все по-близки, а закачките им започват да напомнят на сцени от евтин еротичен филм, видя HotArena.net.


Открай време двамата са се сдушили, като ужким помежду им тлее чисто приятелство. На този етап очевидно това е така, но за всички е повече от ясно, че едрогабаритният бивш депутат е сексуално привлечен от формите на чалгарката.


И макар политикът да не е идеал за мъж, на всички е ясно, че певицата е достатъчно привлечена от парите и връзките му, за да бъде с него по всякакъв начин.


Двойката още повече скандализира преди ден, когато Лияна не спря да шушука на Павел, колко й липсва. „Само ти си ми утеха в Къщата, на теб имам най-голямо доверие”, мъркаше Лияна на ексдепутата.


Чернев очевидно бе поласкан от вниманието на изпълнителката. Която пък от своя страна реагираше на нежното му „сърничка“ с „коте“ и мяукайки.


Емоцията им взе връх, когато двамата групово се разпъшкаха и с притихнали гласове започнаха да си разиграват сценка на сърничка и коте. Полегнала върху Павел, докато той я обсипва с целувки и масаж, Лияна му обясняваше как иска да се виждат и след края на шоуто.


Това доведе до още по-силно разгорещяване на ситуацията, а изпълнителката дори му позволи да си играе на „акордеон“ с нея. „Сърничке, я си вдигни ръцете да посвири котьо на акордеона. Само да ми паднеш, ще има мачкотене и какви ли не още работи.“ канеше се той.


След близо десет минути игри с набъбналите силикони на певицата бившия депутат се усети, че е добре да се вземе в ръце. „Сърничке, да спираме, че от лигня ще стане беля”, предупреди я той.


За всички в Къщата е ясно, че певицата съвсем му е отпуснала края и става все по-разюздана. Единствено най-младата вътре, дъщерята на Мира Радева–Ани, се осмели да сподели с Чернев, че той трябва да стои малко по-далеко от чалгарката.


Павел обаче се направи на разсеян и заяви, че двамата просто се закачат. И от тази история нищо няма да излезе, а те просто правят шоу в Къщата, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юрий Чалгарин
преди 4 години
0
Браво ни Лиляна че показа истинското лице на чалгата.Това индустрия от парцали за парцали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Паф
преди 4 години
0
Горката сърничка добричка, стана за смях заради вас... Нищо не разбирате, тя така се държи с приятелите си! Милата, ще я изкарат някаква лека жена, УЖАС ти казвам УЖАС! Наистина като излезе от къщата най-добре е да си бие камшика (към фенерите примерно). Горката........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боцето
преди 4 години
0
Тя ми е гнусна, той ми е гнусен, абе тоя Биг Брадър е голям гнус
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
PPPPPPPPPP
преди 4 години
-3
АКО ПАВЕЛЧО ЗНАЕ,ЧЕ ЛИАНА Е ЦИГАНКА ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ ДАЛИ ТОЛКОВА ЩЕ СЕ ГАЛИ У НЕЯ?????А Е ОТЯВЛЕН НАЦИОНАЛИСТ ВСЕ ПАК.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
none
преди 4 години
0
АКО В ЕДИН БАР СЕДЯТ ЕДНА КРАСИВА,ЕДНА УМНА И ЕДНА ПАК ХУБАВА,НО С ФРИВОЛНО ПОВЕДЕНИЕ ЗЕНИ,ТО БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЧЕ МЪЗЕТЕ ШТЕ СВАЛЯТ НАЙ МНОГО ТАЗИ ДЕТО ИЗГЛЕЗДА ЛЕКА.ЗАЛАГАТ НА СИГУРНОТО,ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ АКО СА СЪС ВИЗИЯТА НА ПАВЕЛ И ПЕПЕРУДКАТА САМА ИМ КАЦА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Име
преди 4 години
-1
Ама ние простолюдието не разбираме."Виповете" в България се държат така с приятелите си :))) Аз ако съм на мястото на Тая шматка,когато излезна от къщата и видя колко негативни коментари има към мен,директно съм си стегнала багажа и съм заминала за няколко далечна държава...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени