Писмо до HotArena: Влади Въргала е СУПЕР ПИЧ! Вижте какви добрини прави актьора

2977
10 Януари 2017, 12:42


Влади Въргала не спира да прави добрини на хора в нужда, без да парадира с това, научи HotArena.


Читателски сигнал


В редакцията на HotArena пристигна писмо, което разказва какъв човек е актьорът в действителност. 

„Тук в България си имаме звезда, която помага на болни деца и се занимава с благотворителност. И не парадира с това. Не ви се вярва? Но е истина. Името на тази наша звезда е... Владислав Карамфилов - Въргала.  Да, точно той. Решихме да ви разкрием какъв човек е, за да го обикнете както нас. 
 
 
Колко от вас знаят, че той помага лично, със собствени средства, на деца с увреждания. Ходи на благотворителни търгове за болни и нуждаещи се деца. Моли, кога успешно кога не, други известни и богати наши сънародници за средства, с които да се помогне на хора в нужда. 
 

Помагаше и години наред не забравяше рождения ден на едно момче - Диян Господинов, което беше болно от мускулна дистрофия. Момчето си отиде тихо от този свят миналата година, без какъвто и да е медиен шум. 
 

Голямата добрина, която направи наскоро и ние, неговите колеги го подкрепихме безусловно- целият хонорар, от представлението на Въргала „Черната или червената“, което се изигра в гр. Шумен, беше дарен по негово предложение на семейство от с. Хитрино.
 

А как направи кастинга за сериала си „Шменти Капели- легендата“? Взе абсолютно всички актьори, които се явиха на него! Да! Видя много хора, които искаха да правят изкуство. И ги взе. Даде им шанс. Имаше идея за още два сезона, която не можа да се осъществи. Но по-важното е, че той помогна на тези хора така, както винаги е помагал и ще помага занапред. И те го заобичаха. Всички до един, без изключения и станаха приятели. 
 

Владо Въргала е преди всичко творец и се чувства най-добре когато работи. Но за да твориш у нас и да създаваш кино или театър ти трябват пари. Много пари. Особено за кино. Той доказа, че може да го прави, каквото и да му струва. След игралния филм „Шменти капели“, не дойдоха нови предложения за следващ проект, въпреки неговият безспорен успех. Някой знае ли защо? Владо остро разкритикува политиката на НФЦ (Национален Филмов Център) и начина, по който се отпускат средствата за проекти. 
 

Затова е и отхвърлен по всякакъв начин от държавно финансиране. Все пак надеждата е в частно финансиране на седмото изкуство. И дано се намерят повече родни меценати и богати бизнесмени, които да помогнат на един творец  да ни разкрие себе си и да ни направи съпричастни към неговото търсене на истината изразено в един филм. Той го заслужава!" - пишат колеги на Въргала до редакционната поща на HotArena.
Редактор: Николета КироваКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха
Преди 1 година
0
Успех на Въргала, дано се намерят спонсори за филма
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
И аз съм с много добри впечатления от него - не само от медийния образ, а и при лични срещи като клиент в заведение, в което работих преди 10тина години - винаги вежлив, усмихнат и не "на голямо", както са повечето наши "звезди", за които е пълно с платени статии в саитчето ви!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Още нещо
Преди 1 година
0
и много възпитано момче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ст.М.
Преди 1 година
0
Взимайте пример от него, богаташи! Няма да си носите парите на оня свят, а доброто, което ще направите, ще стопли сърцето ви!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bravo!!!
Преди 1 година
0
Da e jiv I zdrav dulgi godini!BOG da go blagoslovi!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени