Роби Уилямс с колосален гаф в Белград (Вижте как се изложи)

2146
19 Юни 2015, 19:36Световноизвестния певец Роби Уилямс се изложи с колосален гаф на концерта си в Белград, научи HotArena. Тържественото приветствие на изпълнителя към гражданите на Сърбия започнало с думите „Загреб, добър вечер!“


Пред няколко десетки хиляди присъстващи Роби Уилямс спретнал невероятната изцепка. И заменил столицата на Сърбия - Белград с тази на Хърватия.


Издънката веднага бе отразена в сръбските медии, а реакцията очаквано бе обида. Говорителите на Роби Уилямс обаче излязоха с изявлението, че певецът съвсем не е искал да обиди домакините си, нито е объркал столицата на страната, в която се намира.


„Той просто искаше да каже „Здравейте и добър вечер“, заявиха говорителите на звездата. „Обаче просто да каже „Здравейте“ му е много трудно и от там се получи това недоразумение“, оправдаха го те.


Самият Уилямс не си направи труда да коментира скандала, въпреки че негови фенове са на мнение, че той действително е объркал столицата на Сърбия. И е поздравил със "Загреб, добър вечер", вместо с "Добър вечер Белград"!


Дали това е така наистина? В интернет вече излязоха клипчета от спорния момент. Вижте ги и преценете сами!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени