Сензация! Ето го мъжът с най — дълъг в света! 48 см. + 3D снимка като доказателство

5306
31 Август 2015, 10:57


Мексиканец се хвали, че притежава най-голямото мъжко достойнство в света—цели 48 см. И освен, че иска да бъде включен в книгата на рекордите–Гинес, мъжът смята да разкаже историята си в книга, научи HotArena.


52-годишния Роберто Ескивел Кабрера твърди, че притежава най-дългото мъжко достойнство в света–цели 48 сантиметра. В същото време обаче се оплаква, че заради него не може да работи, а освен това неговата свръхнадареност пречела на любовния му живот.


За да докаже тези свои твърдения, той се е подложил на медицински преглед и си направил рентгенова снимка, за да опровергае всички съмнения. Лекарите потвърждават, че снимката е истинска, след като я сканирали в 3D. Основата е дълга 15 см, а останалото е допълнителна кожа, заяви местен доктор.


Кабрера се е обърнал към местните здравни служби с искане да бъде подкрепена претенцията му за инвалидност. „Вижте стига ми до под коленете. Не мога да правя нищо така, не мога да работя и съм инвалид.


Искам властите да ме обявят за човек с увреждания и да ми дават помощи. После искам да отида при „Гинес“ и да получа признание“, коментира още той.


Медицински експерти обаче предлагат на затруднения Кабрера да поиска доброволна модификация на анатомията и да се подложи на операция за намаляване на репродуктивния орган.


Американските власти са депортирали мексиканеца обратно в родината му през 2011 година. От тогава той живее сам в Салтильо, в стая предоставена от братята му и се прехранва от вещи и храна от бунището, както и от социални помощи.


Преди Кабрера да изрази претенциите си за най-дълго достойнство в света, тази чест принадлежеше на Джона Фалкон. Мъжките му атрибути бяха с дължина от 34 сантиметра.


Историята на Кабрера и борбата му за социална помощ, пък ще бъдат разказани в книгата „Гнусната срамежливост“. Мексикански вестник е решил да издаде необикновената му история, както и да му помогнат да стигне до Гинес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бачо Хуейро
преди 2 години
-2
Пич, не се кахъри! Ела в България. Тук имаме едни екземпляри от женски пол, които се определят като чалга певици, манекенки, плейметки, миски. Те ще те боготворят и няма да те оставят да скучаеш. Бързай, братче, няма да съжаляваш. Дори няма да им стига.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени