СЕНЗАЦИОННО! Джаро и Жоро Илиев баджанаци

2118
16 Юни 2016, 15:00


Според стари познайници на Илиев обаче няма как двамата да са били просто приятели – при него такива отношения с жена не е имало. Освен това Ваня по това време е била доста атрактивно парче, научи HotArena.

Самата Ваня Николова, която от години живее с Билалов, и до днес си спомня с добри чувства познанството си с Георги Илиев. По онова време тя била журналистка и на принципа „ти познаваш някого, той познава друг” една вечер се озовала на обща маса с мафиотския бос. Като добър домакин, той през цялото време й обръщал специално внимание, за да й помогне да се интегрира в компанията. Говорел си с нея, шегували се, дори си позволявал невинни флиртове. Бил предупреден обаче, че тя е от медиите, затова не се разпускал кой знае колко, съзнавайки, че „всичко, което каже или направи, може да бъде използвано срещу него”.

Сценаристката пази в тайна точно какво се е случило след тази първа среща с шефа на „ВИС-2” и „ВАИ холдинг”, но се твърди, че тя не е била единствената. Според слуховете, той често пращал шофьор да я взима от дома й или от работата й, за да се видят. След срещите им пък не я оставял да се прибира сама, а отново пращал шофьорите си с нея. Отначало Ваня се притеснявала, представяйки се страшни картини, каквито била виждала само във филмите за мафията. Но после свикнала.

Ваня никога не е признавала двамата да са имали интимни отношения.Така или иначе, явно добре са се опознали, защото Главния е използван като прототип на мафиотския бос от „Под прикритие” Димитър Туджаров – Джаро. Именно тя е била основният сценарист, който е работил по образа. Топлите чувства, които тя храни и до днес към Жоро Илиева, я накарали да направи Джаро така обаятелен и любим за публиката, а не отблъскващ, какъвто по правило би трябвало да е шефът на мафията в една кримка, предназначена за широката аудитория.

Самата Ваня не крие, че никога не би създала толкова плътни и интересни образи на мафиоти, ако не е общувала с такива в реалния живот. „Ако не познаваш такъв тип хора, няма как да ги опишеш”, твърди тя. Не е случайно, че във всички сериали, по които работи, по един или друг начин е замесена мафията. Така е дори с посветената на любовните взаимоотношения комедия „Връзки”. Там героят на Валери Йорданов – Александър, е бизнесмен с неясен бизнес и серия съдебни дела, от които винаги успява да излезе чист и невредим. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени