Сестрата на Лорън Скот вдигна скандал на Мик Джагър: Превърна погребението й в цирк!

2086
27 Март 2014, 10:35


Сестрата на трагично загиналата Лорън Скот, вдигна скандал на Мик Джагър. Джен Шейн заяви, че рокаджията е превърнала погребението на модната дизайнерка в медиен цирк като я погребал в Лос Анджелис, а не както настоявали близките й в Юта.


Освен това според Джен нито един член на семейството не е бил поканен на поклонението. Единствено братът на Лорън, Рандъл е успял да събере пари, за да отпътува за погребението в Лос Анджелис вчера.


Сестрата на Лорън Скот, също така заяви, че всички близки на дизайнерката до последно са се надявали, че тялото й ще бъде докарано в Юта и погребано в родния й град. „Много ме боли, че Лорън беше кремирана, преди някой от семейството да успее да си вземе сбогом с нея“, казва тя.Джен също така сподели, че според нея, Мик Джагър буквално е отвлякъл сестра й, като не е позволил да я погребат в дома й. „Той превърна и погребението й в медиен цирк, както искаше. Прочетох за него, че е опустошен, че не е добре, но близките му са с него нали!?!


Лорън остана сама в онзи град и макар да живееше 13 години с него, той нямаше право да я отделя така от семейството й. Семейството си е семейство, тя трябваше да бъде погребана тук при близките си, а не той да решава вместо нас“, казва още тя.


Междувременно стана ясно, че Лорън Скот е завещала цялото си състояние от 9 милиона долара на Мик Джагър. Тя оставя на певеца дома си в Ню Йорк оценен на 8 милиона долара, както и бижутата и автомобилите си оценени на още 1 милион долара.


На близките си от Юта Лорън е подчертала, че не оставя нито цент. Не е ясно кога дизайнерката е написала завещанието си, но се очаква то да предизвика нов скандал между близките й и Мик Джагър.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени