Шарън Стоун непоносима, побърква режисьори с прищевки

2271
22 Септември 2014, 11:36


Италианският режисьор Пупи Авати искал актрисата Шарън Стоун да играе в новия си филм "Златното момче", но в момента горчиво съжалява за желанието си. Звездата буквално го побъркала с капризите си.


Той заяви, че е бил във възторг, когато научил, че актрисата се е съгласила да играе в неговия нискобюджетен проект, но че настроението му се променило, когато нейните представители му предоставили списък с всичките й изисквания.


„Преговорите с нея са на границата на абсурда, а някои от тях са толкова нелепи, все едно, че Италия е някоя страна от третия свят“, бесен е Авати. „Един от въпросите беше дали в Италия имаме ток“, заяви той.


Италианският режисьор твърди, че тормозът от страна на Стоун се е проявявал и по време на снимките. Така, веднъж без предизвестие, актрисата напуснала снимачната площадка, след като видяла група фотографи и телевизионни екипи, които са дошли да заснемат моменти от работния процес.


„Моят брат Антонио трябваше да се обади на нейния мениджър в Лос Анджелис, който му казал, че Шарън се е заключила в колата си и че няма да излезе и да изиграе сцената, докато фотографите и телевизията не се махнат от площадката“, разказва още той.


„Нищо от казаното не е вярно“, реагира говорителят на Шарън и добави, че тя е изключителен професионалист.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени