ШОК! Глория си гори дрехите по съвет на врачка!

1273
22 Септември 2017, 15:00


Глория вярва напълно безкритично на всякакви врачки, ходжи и шамани. Суеверието й е толкова силно, че неостаряващата певица изгаря напълно сценичните си костюми. Прави това от страх да не й бъде направена магия за болест или нещастие в живота, научи HotArena.

Преди време врачка казала на Глория да си гори дрехите. Това се случило още в началото на кариерата на русенката, когато тя все още не е достатъчно известна и обичана от публиката. Гледачката й казала на всяка цена да подпалва тоалетите, които вече не носи, а не да ги дарява, тъй като по тъканта можело да остане неин генетичен материал. Така зложелатели можели да й направят лесно магия.

Поне веднъж годишно Глория проверява гардероба си и изхвърля от него куп дрехи. Тя е известна със суетността си и има достатъчно рокли. Но нито една не е дала на сираци или бедни жени. Нейни колеги от чалга средите са изненадани от пристрастеността й към това да събира в чувал носени по веднъж дрехи да ги изгаря в двора на родителите си. Заради ужаса от лоша енергия Глория се помирила с всички колеги и неприятели. Тя вече не е онази надменна и надута певица, каквато била преди до неотдавна, пише "Таблоид".

Според близки до нея показва, че е проумяла грешките в отношенията си с хората и е решила, че единственият начин да си щастлив, е да си добър и благороден. Но това не намалява страха й от магии, твърдят още запознати.
 

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени