Ще плачете от смях! Вижте най-абсурдните фотошоп издънки в нета! (СНИМКИ)

7350
17 Юни 2013, 12:29


Употребата на фотошоп отдавна вече не е привилегия само на работещите в модните списания. Вече почти всички момичета и момчета се възползват от коригиращата програма, за да внесат подобрения във външния си вид поне на снимка, видя HotArena.net.

 

При някои ефектът не е никак лош, при други не се получава твърди добре, а трети са направо трагични в опитите си да си докарат сексапилна визия.

 

В случая говорим и за двата пола. Момичетата най-често се възползват от фотошопа, за да понапълнят бюста си като по този начин коригират липсата му. При подобна интервенция обаче е необходимо да се следи внимателно какво точно се прави, за да не се окаже девойката вместо с две, само с една увеличена гърда.

 

Или пък да пропусне, че в отражението на огледалото зад нея се показва истината за гръдната й обиколка. Или по-скоро липсата на такава, пишат от kliuki.net.

 

Друг любим прийом на дамите е да си докарат по-тънка талия с малко помощ от фотошопа. Само че някои очевидно пропускат, че правейки сексапилна извивка на кръстчето си, извиват и всичко около него. В този случай – оградата.

 

Момчетата пък се опитват да впечатлят с мускулесто тяло. Тук коментарите са повече от излишни. А за снимката на младежа, който се плацика в морето насред хола си можем само да замълчим.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени