Силвестър Сталоун с разтърсващи признания: Спях на улицата и продадох кучето си за храна!

2936
18 Юли 2015, 11:53
Известният герой Роки Балбоа, промени живота на актьора Силвестър Сталоун, който е бил на ръба на съществуването си и е трябвало да продаде кучето си, за да си купи храна. Той е сред легендите на Холивуд, а също така и топ звезда, но невинаги Слай е бил на върха, научи HotArena.

"Това е една от най-тъжните истории в Холивуд. Неговото име е Силвестър Сталоун. Той е един от най-големите и най-известните американски филмови актьори. Но някога е бил толкова беден, че дори не е имал пари, за да си купи хляб.

Ситуацията е била толкова зле, че актьорът дори живеел като бездомник. Спял на нюйоркската автогара и три дни, не можел да си плати наема, нито да купи храна. Най-трудният момент в живота му е, когато се опитал да продаде кучето си. Не е имал пари дори за него. Продал го за 25 долара и си тръгнал плачейки“, разкриват от „Nammatv Channel".

Самият той се изповядва пред предаването, като разказва и други драматични истории.

Две седмици след загубата на кучето си, гледал боксовия мач между Мохамед Али и Чък Вепнер, което го вдъхновило да напише сценария за "Роки". Написал сценария за 20 часа. После се опитал да го продаде и получил оферта от 125 000 долара за него. Но имал едно условие. Искал той да играе главната роля във филма. Искал той да бъде Роки, но от студиото казали "не". Те искали истинска звезда.

„Казаха ми, че изглеждам и говоря смешно. Прибрах се заедно със сценария. Няколко седмици по-късно ми предложиха 250 000 долара за сценария и пак отказах. Предложиха ми 350 000 долара и отново отказах“, разкрива Слай. Те искали неговия филм, но не и него, а Сталоун бил неотстъпчив и държал да се снима в лентата.

След известно време от студиото отстъпили и му дали 35 000 долара и разрешение да играе във филма.


Филмът спечели три Оскара за най-добър филм, за режисура и най-добър монтаж. Бил е номиниран дори и за най-добър актьор. Филмът "Роки" е дори в американския национален регистър на филми, като един от най-добрите на всички времена.


И знаете ли какво първо купил Сталоун, когато получил парите? Кучето, което продал. Сталоун толкова обичал кучето си, че три дни стоял пред магазина, в който го продал, чакайки човека, на който го е продал.


На третия ден го видял, как идва с кучето му. Обяснил защо е продал кучето си и го помолил да му го върне.

Мъжът отказал. Сталоун е предложил 100 долара. Мъжът отказал. Предложил 500. Мъжът пак отказал. Отказал и 1000 долара. Слай най-накрая трябвало да плати 15 000 долара за кучето, което продал за 25 долара, но в крайна сметка си получил обратно.

Днес този същия Силвестър Сталоун, който е спял на улицата и продавал своето куче, защото не е могъл да го храни, е една от най-големите филмови звезди.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени